Dick Gehéniau nieuwe VP Business Alliance bij Panda Security Benelux 

Panda Security Benelux heeft Dick Gehéniau als VP Business Alliance aangetrokken om haar positie op de zakelijke markt te vergroten.

Hij zal trachten allianties te vormen met strategische Benelux-partners om Panda’s cybersecurity-oplossingen en threat hunting services op te zetten. “Al jaren pleit ik voor een Pan-European Cybersecurity-focus. Deze gedachte en noodzaak heb ik overgenomen van Airbus-Stormshield die als strategisch partner samenwerkt met Panda Security. Ik zal er alles aan doen om met onze partners zorg te dragen voor de digitale veiligheid van onze klanten”, zegt Dick Gehéniau.

Dick Gehéniau startte in 1990 met zijn eerste security onderneming ThunderBYTE Antivirus, in 1996 verkocht aan Norman Data Defense. Daarna heeft Gehéniau nog twee IT-Security bedrijven opgebouwd, AKS Benelux (nu Gemalto) en Kaspersky Lab Benelux. Na deze periode heeft Gehéniau de Nederlandse distributietak van DCB opgezet, recentelijk is deze verkocht aan de Nuvias Group (juni 2017).

Het Spaanse Panda Security is gespecialiseerd in de ontwikkeling van IT-beveiligingsoplossingen en Threat hunting services.