Beers & bITs - De virtuele Kappa Data roadshow

Kappa Data

De wereld verandert snel, dus we veranderen mee! 
Technologie en digitale transformatie zullen een grote rol spelen in de nieuwe uitdagingen waar we allemaal voor staan. Bedrijven die goed inspelen op nieuwe eisen van deze markt zullen de echte winnaars van deze pandemische crisis worden. 

Daarom delen we onze inzichten graag met jullie in onze 
Virtuele Kappa Data beers & bITs


En je bent uitgenodigd! 
Dinsdag 1 december, 14 uur. Schrijf je online in en boek je apéro-kit terwijl je bezig bent! 
Let op: dit is een persoonlijke uitnodiging en het evenement is exclusief voor uw regio. Het evenement en de beer & bITs kit zijn, zoals altijd, gratis en beperkt tot 1 per persoon. 
De beers & bITs-kit kan tot 24 november worden geboekt. 

Wat kan u verwachten? 

Met dit evenement willen we nieuwe manieren van werken introduceren, geschikt voor deze ongekende tijden. Samen streven we ernaar om snel te herstellen en ons aan te passen aan een sociale distancing economie. In minder dan 1,5 uur tijd wordt u ondergedompeld in drie #trending topics en bent u in staat om hierover te debatteren tijdens het sneukelen.
 
1: Hoe zet je een ransomware-vrije back-up op met Arcserve?
2: Start to IoT met ThingsFlow en onze nieuwe vendor, Pozyx
3: Ontdek de BlackBerry Cyber Suite

Waarom zou u zich moeten inschrijven? 

U kunt eenvoudig deelnemen vanaf uw laptop en worden opgenomen in dit interactieve evenement. U kunt in contact komen met technologie-experts door middel van face-to-face videogesprekken tijdens het webinar en de vragen en antwoorden aan het eind. 

Een beetje dorstig en hongerig van al het geklets? 

Meld u dan aan voor de afsluitende apéro, een informele babbel onder de deelnemers uit uw regio, of geniet op een later tijdstip met uw gezin van uw beers & bITs kit. Kappa Data voorziet u van een lekker namiddag! Laat dus zeker uw leveringsadres achter. 

Twijfelt u nog? 

Dat heeft geen enkele reden! Dus, schrijf je vandaag nog in. 
Schrijf je nu in!
De Pop-Up Thuiswerkborrel Kit wordt 100% gratis bij u thuis geleverd, met inachtneming van de AVG-regelgeving, en kan worden genoten tijdens de (virtuele) thuiswerkborrel of met uw gezin. Let op: de boekingen van de thuiswerkborrel kit sluiten op 24 november. 
Alleen webinar-inschrijvingen blijven mogelijk tot het begin van de sessies.

 

https://register.gotowebinar.com/register/8686787683548082959?mc_cid=5e2e2efc07&mc_eid=5087c51d28