Acronis acquires CyberLynx, enhances cyber protection portfolio with additional security services

Acronis-400300

Acronis kondigt de overname aan van CyberLynx, een toonaangevend Israëlisch cybersecurity-consultancybureau, met vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland en Luxemburg. CyberLynx voorziet in beveiligingsaudits, penetratietesten en trainingen. Acronis zal de services van CyberLynx integreren in zijn pakket van Acronis-beveiligingsservices. Met de expertise van CyberLynx op het gebied van simulatie en analyse van dreigingen, kan Acronis Managed Service Providers (MSP's) en Managed Security Service Providers (MSSP's) nog beter ondersteunen in de bescherming van hun klanten als "laatste verdedigingslinie" tegen de nieuwste dreigingen. De overname betekent ook een uitbreiding van de beschikbare oplossingen en trainingen voor de 50.000 channel partners van Acronis.

De overname is onderdeel van Acronis’ versnelde groeistrategie en de derde in twaalf maanden tijd, na DeviceLock en 5nine.

Lees ook
Fortinet verlegt focus naar Secure Networking, Universal SASE en Security Operations

Fortinet verlegt focus naar Secure Networking, Universal SASE en Security Operations

Fortinet maakt bekend dat het zijn zakelijke focus heeft aangescherpt. Het gaat prioriteit toekennen aan snelgroeiende en gedifferentieerde markten. Vanaf vandaag worden de research & development (R&D)- en go-to-market (GTM)-strategie van Fortinet ingericht rond drie kernmarkten: Secure Networking, Universal SASE en Security Operations.

"Een succesvolle eerste editie van Cybersec Netherlands in Koninklijke Jaarbeurs"

"Een succesvolle eerste editie van Cybersec Netherlands in Koninklijke Jaarbeurs"

Op 1 en 2 november 2023 vond de eerste editie van Cybersec Netherlands plaats in Koninklijke Jaarbeurs. De vakbeurs, gewijd aan alles wat met cybersecurity te maken heeft, werd door ruim 2.100 experts, professionals en geïnteresseerden uit zowel Nederland als het buitenland bezocht.

Overname Tessian door Proofpoint

Overname Tessian door Proofpoint

Proofpoint Inc., een toonaangevend cybersecurity- en compliance-bedrijf, kondigt vandaag aan dat het een definitieve overeenkomst heeft gesloten voor de overname van Tessian, leider in het gebruik van geavanceerde AI voor het automatisch detecteren en beschermen tegen onopzettelijk dataverlies en evoluerende e-maildreigingen.