AXS Guard en ReaQta sluiten strategisch partnerschap

ReaQta-AXSGuard-PR-800500

 

All-in-one cyberbeveiligingsplatform AXS Guard en toonaangevende leverancier van endpoint security solution provider ReaQta kondigen met trots een nieuw gezamenlijk partnerschap aan om organisaties in België beter te organisaties in België te beschermen te midden van het huidige complexe bedreigingslandschap.

Met opkomende bedreigingen die worden uitgevoerd door cyberaanvallers die bedreven zijn in het lokaliseren van zwakke plekken, moeten organisaties investeren in robuuste actieplannen voor cyberbeveiliging, of riskeren ze grote verliezen zoals financieel verlies, reputatieschade en zelfs wettelijke boetes als gevolg van inbreuken en exfiltratie.

ReaQta-Hive is door Gartner uitgeroepen tot een 2020 Cool Vendor in Network and Endpoint Security. Het bedrijf onderscheidt zich door zijn gepatenteerde NanoOS™-technologie die het endpoint buiten het besturingssysteem om beschermt. Zo blijven de endpoints onzichtbaar voor, en gevrijwaard van, malware en aanvallers.

Alex Ongena, oprichter en algemeen directeur van AXS Guard voegt toe: "Al 25 jaar ontwikkelen we AXS Guard ontwikkeld als een betaalbare, modulaire en complete one-stop shop die een algehele beveiligingsoplossing biedt voor de beveiliging van netwerk-, mail- en webverkeer. Wij zorgen voor veilige toegang tot het centrale netwerk van en naar externe locaties en we garanderen een hoge beschikbaarheid om de productiviteit te waarborgen. Gecombineerd met onze uitstekende diensten zijn wij in staat om zowel de eindgebruiker als zijn partner te ontzorgen. Door EDR te integreren in ons aanbod kunnen we nog een extra laag van cybergevaren beveiligen."

Peter Verheyen, zaakvoerder van SCS-IT Solutions (al vele jaren AXS Guard partner, gevestigd in Heusden-Zolder (B)) was een vroege adopter van de EDR toevoeging in AXS Guard. Hij zegt: "Na een eerste test hebben we onmiddellijk beslist om ten minste al onze servers bij de klant uit te rusten met deze EDR-agenten uit te rusten. Er zijn tegenwoordig gewoon te veel onbekende gevaren en we zijn er nu zeker van dat wanneer een softwarekwetsbaarheid wordt misbruikt (zoals onlangs het geval was met de Exchange Server bedreiging) een automatische bescherming in werking treedt."

Meer over
Lees ook
Proofpoint gaat dataverlies via email tegen met kracht van AI op basis van gedrag

Proofpoint gaat dataverlies via email tegen met kracht van AI op basis van gedrag

Proofpoint Inc., kondigt de algemene beschikbaarheid aan van Adaptive E-mail Data Loss Prevention (DLP), voor het automatisch detecteren en voorkomen van onbedoeld en opzettelijk dataverlies via email – voordat het een kostbare fout wordt voor organisaties.

Proofpoint's 2024 Data Loss Landscape Report: onzorgvuldige werknemers zijn de grootste oorzaak van dataverlies bij bedrijven

Proofpoint's 2024 Data Loss Landscape Report: onzorgvuldige werknemers zijn de grootste oorzaak van dataverlies bij bedrijven

Proofpoint, Inc. publiceert vandaag het eerste Data Loss Landscape-rapport. Hierin staan resultaten naar aanleiding van onderzoek over hoe huidige Data Loss Prevention (DLP)-aanpakken en dreigingen van binnenuit zich verhouden tot huidige macro-uitdagingen zoals de proliferatie van data, geavanceerde dreigingsactoren en generatieve kunstmatige int1

Orange Business transformeert IT en lanceert eerste Prisma SASE met SP Interconnect

Orange Business transformeert IT en lanceert eerste Prisma SASE met SP Interconnect

Orange Business Orange Cyberdefense en Palo Alto Networks hebben hun samenwerking verder versterkt met Palo Alto Networks Prisma SASE met Service Provider (SP) Interconnect.