Barracuda komt met nieuwe abonnementen voor detectie en herstel van e-maildreigingen voor Office 365-gebruikers

Barracuda-400300

Barracuda’s nieuwe e-mailsecurity abonnementen bieden een combinatie van dreigingspreventie, op API gebaseerde detectie en respons, met mogelijkheden voor gegevensbescherming en compliance Barracuda Networks komt met drie nieuwe e-mailsecurity abonnementen die kunnen worden aangepast aan de veranderende behoeften van klanten.

De complete oplossingen van Barracuda combineren gateway- en op API-gebaseerde AI-technologie om dreigingen te detecteren en te verhelpen. Ook kunnen bedrijven hiermee het risico verkleinen dat een aanval succesvol is, door direct en automatisch ervoor te zorgen dat gebruikers om e-mails die als risicovol zijn gemarkeerd, te bekijken of te openen.  

 

 

Recente aanvallen hebben aangetoond dat de ingebouwde security van Office 365 alleen niet voldoende is en dat oplossingen van derden nodig zijn om klanten optimaal te beschermen. Gartner zegt: “Microsoft Defender voor Office 365 (MSDO) biedt een breed scala aan mogelijkheden voor e-mailsecurity, maar gezien de toename van Business E-mail compromise (BEC), accountovernames en andere geavanceerde aanvallen, worden sommige kwaadaardige e-mails vaak gemist door MSDO, en in feite door alle andere e-mailgateway-oplossingen.

Daarom moeten organisaties sterk overwegen om oplossingen van derden te integreren, om hun capaciteiten op het gebied van e-mail security te versterken. Afgezien van traditionele gateway-oplossingen, zouden bedrijfsverantwoordelijken op het gebied van security en risk management oplossingen op basis van API’s moeten evalueren, die als een extra securitylaag fungeren”(1).  

“Het dreigingslandschap is geëvolueerd en, in combinatie met het gebrek aan securitytalent waar de meeste bedrijven mee te maken hebben, is bescherming tegen deze dreigingen uiterst complex. Barracuda Email Protection biedt klanten volledige bescherming, door de combinatie van gateway-security, op API-gebaseerde inbox-verdediging, incident respons, gegevensbescherming en training van eindgebruikers”, zegt Alain Luxembourg, regional director Benelux bij Barracuda. “Barracuda was de eerste die een ‘API-aanpak’ introduceerde voor bescherming tegen imitatie en phishing, waarbij we gebruikmaken van AI en machine learning. Die voorsprong versterken we nu met onze combinatie van gateway- en op API-gebaseerde AI-technologie om e-maildreigingen in real-time te detecteren en te verhelpen voor Office 365-gebruikers.”  

Barracuda biedt klanten een reeks geïntegreerde en gevalideerde mogelijkheden om hun mensen en bedrijf te beschermen, waaronder:  

  • Threat Prevention: voorkom dat aanvallen slagen, met een combinatie van e-mailgateway security, op API-gebaseerde inbox security en web security.
  • Detectie en respons na aflevering van e-mails: identificeer en beperk de impact van dreigingen die de inbox van gebruikers bereiken, met geautomatiseerde respons en trainingen om het securitybewustzijn van gebruikers te vergroten.
  • Gegevensbescherming: zorg voor compliance en blijf productief tijdens downtime. Maak een back-up van belangrijke Office 365 e-mail en gegevens, voor gemakkelijk herstel van malware-aanvallen of gegevensverlies.
  • Geautomatiseerde workflows: creëer eenvoudig workflows op maat om de respons op incidenten volledig te automatiseren.
  • SIEM/SOAR/XDR-integraties: publieke API's voor integratie met platforms van derden maken een ​​naadloze en consistente respons op security-events mogelijk.
  • Barracuda Data Inspector: gegevensclassificatie helpt om gevoelige gegevens zoals persoonlijk identificeerbare informatie (PII) of malware te vinden.

Volgens een testrapport van SE Labs dat op 17 november 2021 werd gepubliceerd, bieden de e-mailsecurity oplossingen van Barracuda het beste niveau van detectie van kwaadaardige dreigingen. SE Labs voerde uitgebreide tests uit van topaanbieders van e-mailsecurity en hun vermogen om verschillende soorten dreigingen te detecteren, waaronder phishing, social engineering, Business E-mail Compromise (BEC) en fraude. Barracuda kwam als beste uit de bus en werd in het SE Labs-rapport erkend als ‘Beste e-mailsecurity service’. Download hier het volledige rapport hier: De nieuwe e-mailsecurity abonnementen van Barracuda zijn per direct beschikbaar voor klanten en partners, met de volgende niveaus:

  • Advanced: e-mailgateway, bescherming tegen imitatie en phishing, en automatisch herstel.
  • Premium: alles van Advanced, plus incident respons, domeinfraudebescherming en DNS-filtering.
  • Premium Plus: alles van Premium, plus gegevensbescherming, data classificatie, archivering en awareness-training voor eindgebruikers.

 

Meer informatie: 

Lees ook
DigiCert ONE komt beschikbaar op Oracle Cloud Infrastructure

DigiCert ONE komt beschikbaar op Oracle Cloud Infrastructure

DigiCert, leverancier van digitaal vertrouwen en lid van het Oracle Partner Network (OPN), gaat het DigiCert ONE-platform voor digitaal vertrouwen toegankelijk maken via de Oracle Cloud Infrastructure. Als gevolg daarvan kunnen klanten sneller de waarde van DigiCert ONE benutten in combinatie met OCI's security-first architectuur voor single- en multi-cloud-implementaties.

Lookout kondigt ’s werelds eerste endpoint to cloud securityplatform aan

Lookout kondigt ’s werelds eerste endpoint to cloud securityplatform aan

Securitybedrijf Lookout komt met verbeterde functionaliteit en functies voor het Lookout Cloud Security Platform: ‘s werelds eerste endpoint-tot-cloud securityoplossing. Het cloud-native platform van Lookout biedt nu een uniform beleidskader voor beheer en handhaving voor alle mobiele devices en voor cloud-, internet- en private apps.

Shadow-IT als ‘onzichtbaar’ gevaar

Shadow-IT als ‘onzichtbaar’ gevaar

Waarom zou je als gebruiker op IT moeten wachten als je met behulp van een emailadres en creditcard met één druk op de knop diverse tools binnen handbereik hebt om makkelijker en effectiever te werken? Software-as-a-Service-toepassingen zijn afgelopen jaren als paddenstoelen uit de grond geschoten. En dat is niet zo vreemd. Toepassingen die in de cloud...