Bitdefender beveiligt IoT-apparaten met BOX

bitdefender-box

Bitdefender introduceert BOX, all-in-one oplossing die Internet-of-Things (IoT)-gebruikers bescherming biedt. Het internetverkeer van alle IoT-apparaten wordt via BOX geleidt, waardoor de oplossing dit verkeer kan controleren op dreigingen en deze indien nodig kan blokkeren.

Het IoT gaat naar verwachting de komende jaren een steeds belangrijkere rol spelen in het leven van gebruikers. Allerlei apparatuur die we dagelijks gebruiken wordt met internet verbonden. Dit brengt echter ook risico’s met zich mee. Apparaten die met internet zijn verbonden kunnen immers ook gehackt worden.

Beveiliging via VPN

Bitdefender speelt hierop in met BOX. De unit kan functioneren als een stand-alone router, maar is vooral bedoeld als aanvulling op bestaande routers. Alle IoT-apparaten in huis kunnen met de BOX worden verbonden. Zodra een gebruiker buitenshuis gebruikt maakt van zo’n apparaat kan deze via een Virtual Private Network worden verbonden met de BOX, waarna het apparaat alsnog wordt beschermd via deze oplossing.

De oplossing heeft een aanschafprijs van 199 dollar. Daarnaast zullen gebruikers een abonnement moeten afsluiten om gebruik te kunnen maken van de BOX. Na het eerste jaar brengt Bitdefender hiervoor jaarlijks 99 dollar in rekening. Voor dit bedrag krijgen gebruikers echter wel een oplossing waarmee zij een onbeperkt aantal IoT-apparaten kunnen beveiligen.

Lees ook
Genetec kondigt nieuwe versie van Security Center aan

Genetec kondigt nieuwe versie van Security Center aan

Genetec Inc., technologieleverancier van oplossingen voor unified security, openbare veiligheid, operations en business intelligence, heeft een nieuwe versie aangekondigd van haar unified security platform Security Center.

DigiCert onderzoek onderstreept belang digitaal vertrouwen voor bedrijfsresultaten en klantloyaliteit

DigiCert onderzoek onderstreept belang digitaal vertrouwen voor bedrijfsresultaten en klantloyaliteit

DigiCert, de leverancier van digitaal vertrouwen, heeft het onderzoek 'Digitaal vertrouwen: de stand van zaken in 2022' gepubliceerd. Daaruit blijkt dat bijna de helft van de consumenten (47%) al eens is overgestapt naar een ander bedrijf doordat ze het vertrouwen in de digitale beveiliging van een bedrijf verloren. Als bedrijven hun digitaal vert1

Qualys voegt External Attack Surface Management (EASM) toe aan het Qualys Cloud Platform

Qualys voegt External Attack Surface Management (EASM) toe aan het Qualys Cloud Platform

Qualys, Inc. een pionier en marktleider op het gebied van cloudgebaseerde compliance-, beveiligings- en IT-oplossingen, kondigt vandaag aan dat het External Attack Surface Management (EASM)-mogelijkheden toevoegt aan het Qualys Cloud Platform. De nieuwe functionaliteit, die is geïntegreerd in CyberSecurity Asset Management 2.0, voegt een weergave1