Comsec stelt Itay Evron aan als nieuwe managing director Benelux

Comsec Cyber & Information Security Group stelt Itay Evron aan als managing director voor alle Benelux-activiteiten. Hij gaat een groeiend team van consultants en security-experts leiden om Comsec's concurrentiepositie op de markt verder te versterken binnen de Benelux.

itay-evron-comsec Evron (1983) runt sinds januari 2016 het nieuwe kantoor in Amsterdam, bestaande uit twaalf medewerkers. Evron heeft meer dan 10 jaar ervaring in IT-security. Van december 2013 tot december 2015 werkte Itay Evron als delivery manager bij het Israëlische consultancybedrijf. In deze functie was hij verantwoordelijk voor de algehele planning en uitvoering van projecten, business development en presales, klantrelaties, en voor het budget- en kwaliteitsbeheer. Hij heeft zijn managementervaring daarnaast opgedaan in zijn rol als supervisor van de gespecialiseerde security-teams, welke binnen een breed scala aan industrieën werkzaam zijn. Waaronder de bancaire wereld, de overheid en binnen het onderwijs.

Met ingang van 1 februari 2016 is het bedrijf verhuisd van Capelle a/d IJssel naar Amsterdam Zuid-Oost. Evron: "We willen ook graag fysiek dicht bij onze klanten staan. Vandaar de verhuizing naar Amsterdam, waar veel van onze klanten gevestigd zijn. Belangrijke onderdelen van onze dienstverlening zijn namelijk ons reactievermogen en onze nauwe betrekkingen tot relaties. De nieuwe locatie draagt dan ook bij aan het in stand houden en verbeteren van die eigenschappen, met behoud van een professionele dienstverlening aan klanten in de Benelux."

Lees ook
Onderzoeker publiceert 10 miljoen inloggegevens

Onderzoeker publiceert 10 miljoen inloggegevens

Een onderzoeker publiceert een databestand met 10 miljoen inloggegevens. Het gaat om accountgegevens die in de afgelopen tien jaar zijn buitgemaakt door hackers en openbaar op internet beschikbaar zijn. Met de actie wil de beveiligingsonderzoeker de ontwikkeling van cybersecurity steunen. “Deze data is extreem waardevol voor academische- en onderz1