DigiCert neemt DNS Made Easy over voor managed DNS-services

digicert280210

DigiCert, gespecialiseerd in digitaal vertrouwen, heeft DNS Made Easy overgenomen. Dat is een wereldwijde aanbieder van beheerde DNS-services (Domain Name System) en gelieerde merken, waaronder Constellix. De overnamevoorwaarden zijn niet bekendgemaakt. DigiCert wordt ondersteund door de Clearlake Capital Group L.P. (samen met zijn affiliates, ‘Clearlake’), Crosspoint Capital Partners L.P. (‘Crosspoint’) en TA Associates (‘TA).

Met de overname van DNS Made Easy breidt DigiCert haar ‘digital trust’ portfolio uit met beheerde DNS-services die wereldwijd beschikbaar zijn en snelle responsetijden bieden. Dat stelt DigiCert en zijn partners in staat om klanten een naadloze aanpak te bieden voor het beheer van de levenscyclus van certificaten, met een efficiëntere validatie van de domeincontrole, een geïntegreerde DNS- en certificaatervaring en vereenvoudigde DNS-configuratie.

"De integratie van DigiCert en DNS Made Easy voegt waarde toe voor klanten", zegt Greg Clark, Managing Partner bij Crosspoint Capital Partners en voorzitter van DigiCert’s Raad van Bestuur. "Behalve het leveren van uitstekende DNS-services, verbetert deze combinatie de veiligheid van certificaatvalidatie en maakt het de automatisering van toekomstige validaties mogelijk. Daarmee wordt de weg vrijgemaakt voor geautomatiseerd lifecycle management van certificaten. Deze strategische overname toont onze betrokkenheid, in samenwerking met Clearlake, TA en het team van DigiCert, om de groei te stimuleren en het productaanbod van DigiCert uit te breiden."

"DNS-beheer is van essentieel belang voor digitaal zakendoen”, zegt Deepika Chauhan, Executive Vice President bij DigiCert. “Door DNS Made Easy en zijn ‘best-in-class’ oplossingen toe te voegen, versterken wij de toegevoegde waarde van DigiCert als leverancier van digitaal vertrouwen. De combinatie van belangrijke webdiensten, verbeterd DNS-beheer en DigiCert's certificate lifecycle management, biedt een overtuigende oplossing om onze klanten beter van dienst te zijn en het vervangen van certificaten te vereenvoudigen."

DNS Made Easy is de afgelopen jaren met dubbele cijfers gegroeid door wereldwijd beheerde DNS-services te leveren die eenvoudiger, sneller en betrouwbaarder zijn dan van andere providers. Het aanbod van dit bedrijf biedt onder meer een snelle responstijd, een bewezen beschikbaarheid van vijf 9's gedurende ruim een decennium, optimalisatie van internetverkeer, netwerkmonitoring voor bedrijven en andere geavanceerde DNS- en CDN-beheerfuncties. De oplossingen van DNS Made Easy zijn gebaseerd op een netwerk dat ruim 38 miljard aanvragen per dag verwerkt en diensten levert aan toonaangevende digitale merken zoals Twilio, Palo Alto Networks en Under Armour.

"DNS Made Easy is blij de krachten te kunnen bundelen met DigiCert," zegt Steven Job, CEO van DNS Made Easy. "Wij hebben een sterk wereldwijd netwerk opgebouwd met een toonaangevende uptime, betrouwbaarheid en webloadtijden. We zijn enthousiast over de omvang van DigiCert’s activiteiten en haar partnernetwerk, om meer bedrijven van elke omvang en 's werelds grootste merken, te helpen een oplossing te ervaren die hun webactiviteiten en -beveiliging verbetert."

Meer over
Lees ook
Arctic Wolf wil Revelstoke overnemen om security operations te verbeteren

Arctic Wolf wil Revelstoke overnemen om security operations te verbeteren

Arctic Wolf wil Revelstoke overnemen, de maker van het eerste SOAR-platform (Security Orchestration, Automation and Response) dat is gebouwd op een Unified Data Layer (UDL). Het SOAR-platform van Revelstoke dient als verbindingselement tussen security en IT-oplossingen, waarbij ongelijksoortige data en -systemen met elkaar worden geïntegreerd.

Overname CyGlass biedt WatchGuard AI-gebaseerde   detectie en response

Overname CyGlass biedt WatchGuard AI-gebaseerde  detectie en response

WatchGuard Technologies kondigt de overname aan van CyGlass Technology Services. CyGlass is een toonaangevende leverancier van cloud- en netwerkgebaseerde oplossingen voor detectie van en respons op dreigingen. Organisaties kunnen hiermee risico's identificeren, bedreigingen stoppen en compliance waarborgen.

Proofpoint neemt Illusive over

Proofpoint neemt Illusive over

Proofpoint, een toonaangevend bedrijf op het gebied van cybersecurity en compliance, heeft een definitieve overeenkomst ondertekend voor de overname van Illusive, een leider en pionier op het gebied van Identity Threat Detection and Response (ITDR). De overname zal naar verwachting in januari 2023 worden afgerond, onder voorbehoud van de gebruikel1