DigiCert ONE komt beschikbaar op Oracle Cloud Infrastructure

DigiCert_OCI_PressReleaseImage

DigiCert, leverancier van digitaal vertrouwen en lid van het Oracle Partner Network (OPN), gaat het DigiCert ONE-platform voor digitaal vertrouwen toegankelijk maken via de Oracle Cloud Infrastructure. Als gevolg daarvan kunnen klanten sneller de waarde van DigiCert ONE benutten in combinatie met OCI's security-first architectuur voor single- en multi-cloud-implementaties. DigiCert en Oracle gaan ook samenwerken aan verdere integratie in het OCI-ecosysteem, om klanten te helpen hun initiatieven voor digitaal vertrouwen in een uniforme architectuur te beheren.

DigiCert ONE

Met DigiCert ONE kunnen organisaties al hun gebruikers, apparaten, servers, documenten, software en meer beveiligen, met een uniforme architectuur die het beheer van digitaal vertrouwen centraliseert. Het is een modern, multi-tenant, cloud-native SaaS-platform, met de flexibiliteit om ook in te zetten in de private cloud van een klant, of op locatie.

DigiCert ONE ondersteunt organisaties bij een breed scala aan gebruiksscenario's. Voorbeelden daarvan zijn het beveiligen van met Internet-verbonden medische apparaten voor patiëntenzorg, het verbeteren van het vertrouwen van gebruikers in verkiezingsdata, het beschermen van de datacollectie en analyse van apparaattelemetrie voor het verbeteren van de winkelervaring en het automatiseren van gebruikers- en apparaatauthenticatie voor zakelijke IT-diensten.


Oracle Cloud Infrastructure

OCI biedt een cloudinfrastructuur met een altijd actieve beveiliging, die helpt bij het naleven van strenge beveiligingsprotocollen en -operaties. Het levert tevens de benodigde prestaties en betrouwbaarheid om klanten te helpen aan hun unieke zakelijke behoeften te voldoen, op locatie, in de openbare cloud, of een combinatie daarvan, met behulp van meerdere cloudleveranciers. Op basis van flexibele opties en transparante prijzen.

OCI-cloudregio's, waaronder OCI Dedicated Regions, bieden alle voordelen van openbare cloudservices en maken tegelijkertijd veilige, lokale omgevingen mogelijk die kunnen helpen gevoelige of gereguleerde data en werklasten gescheiden te houden. Daarmee kunnen organisaties voldoen aan de toenemende eisen die worden gesteld aan dataopslag op basis van locatie of gevoeligheid.

"Samenwerking en diepgaand geïntegreerde beveiliging behoren tot de belangrijkste redenen waarom veel van 's werelds toonaangevende merken zich tot OCI wenden om hun clouds en data te beveiligen", zegt Mike Cavanagh, Group Vice President, ISV Cloud North America bij Oracle. "Toegang geven tot de digitale vertrouwensinfrastructuur van DigiCert op OCI biedt onze klanten een krachtige combinatie van oplossingen om alle data te beschermen en belangrijkse bedrijfsmiddelen te beveiligen."

"DigiCert's samenwerking met Oracle maakt de implementatie van DigiCert ONE op OCI eenvoudig te implementeren en schaalbaar binnen de single- of multi-cloudomgevingen van klanten", aldus DigiCert’s Chief Product Officer Deepika Chauhan. "Door samen te werken kunnen we onze gezamenlijke klanten helpen het risico op bedrijfsonderbrekingen te verkleinen, aanvalsoppervlakken te beschermen en eenvoudiger op identiteit gebaseerde digitale innovatie te leveren."

Oracle en DigiCert gaan DigiCert ONE gezamenlijk op de markt brengen en verkopen in een partnerschap dat ontworpen is om de bestaande wereldwijde voetafdruk van het DigiCert ONE-aanbod uit te breiden.


Bezoek voor meer informatie: https://www.digicert.com/

Meer over
Lees ook
Commvault introduceert Commvault Cloud

Commvault introduceert Commvault Cloud

Commvault, aanbieder van oplossingen die databescherming en cyberweerbaarheid naar hybride clouds brengen, introduceert vandaag Commvault Cloud, powered by Metallic AI. Met dit unieke platform kunnen IT- en security-teams de cyberweerbaarheid van hun organisatie ingrijpend verbeteren in een tijd waarin hacks en ransomware-aanvallen aan de orde van1

Qualys lanceert TruRisk, FixIT en ProtectIT in AWS Marketplace

Qualys lanceert TruRisk, FixIT en ProtectIT in AWS Marketplace

Qualys maakt VMDR TruRisk, FixIT en ProtectIT beschikbaar in AWS Marketplace. Met deze pakketten voor het beheer van kwetsbaarheden, patches en EDR richt Qualys zich op het mkb-segment, aangezien een toenemend aantal cyberaanvallen gericht is tegen kleine bedrijven.

VNG selecteert Orange Cyberdefense voor MDR-dienstverlening

VNG selecteert Orange Cyberdefense voor MDR-dienstverlening

Orange Cyberdefense heeft de aanbesteding gewonnen van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) voor het leveren van Monitoring, Detectie & Respons (MDR)-dienstverlening. Met deze strategische samenwerking helpt Orange Cyberdefense de gemeenten hun digitale weerbaarheid te vergroten en cyberdreigingen effectief te detecteren en te bestrijden.