Distributeur Kappa Data breidt portfolio uit met Arcserve oplossingen die data beschermen tegen ransomware

Arcserve, ‘s werelds meest ervaren leverancier van gegevens- en ransomwarebescherming, heeft de IT-beveiligingsspecialist Kappa Data benoemd tot value added distributeur voor de Benelux.

Kappa Data biedt al ruim 20 jaar IT-beveiligingsexpertise in de Benelux. Partners krijgen dankzij de samenwerking met Arcserve toegang tot de enige geïntegreerde oplossing voor cybersecurity en databescherming die op de markt beschikbaar is. Beide beveiligingsmethoden zijn nodig om data te beschermen en ransomware te bestrijden.

arcserve-20201019  

“Arcserve biedt de beste oplossingen in de markt als het gaat om het voorkomen van ransomware, dus het is niet meer dan logisch dat wij met hen samenwerken”, zegt Patrick Casteels, managing partner bij Kappa Data. “Bedrijven in de Benelux hebben momenteel te maken met een scala aan cyberdreigingen die steeds complexer worden, naast de economische uitdagingen waarmee zowel bedrijven in de IT-industrie als daarbuiten te maken hebben. De betrouwbare en rendabele alles-in-één oplossingen voor gegevensbescherming van Arcserve helpen klanten bij deze uitdagingen.”

Uit een recent onderzoek van Arcserve onder bijna 2.000 consumenten wereldwijd bleek dat 59% van de consumenten waarschijnlijk geen zaken zou doen met een organisatie die het afgelopen jaar een cyberaanval heeft meegemaakt. Arcserve heeft onlangs zijn alliantie met Sophos, 's werelds meest vooraanstaande leverancier van cybersecurityoplossingen, uitgebreid om op AI gebaseerde anti-ransomware- en gegevensbeschermingsoplossingen aan te bieden voor on-premise, cloud- en SaaS-gebaseerde workloads: Arcserve Cloud Backup voor Office 365 en Arcserve Unified Data Protection (UDP) Cloud Hybrid Beveiligd door Sophos.

"Arcserve vertrouwt volledig op het partnerkanaal, dus samenwerken met de juiste distributeur is essentieel voor ons bedrijfsmodel”, zegt Mick Bradley, VP EMEA bij Arcserve. “Ik ben ervan overtuigd dat de samenwerking met Kappa Data een belangrijke stap is om bedrijven in de Benelux te helpen bij het verminderen van de dreiging van ransomware. Tegelijkertijd is dit een perfecte uitbreiding van ons bestaande kanaal in de regio. De positie van Kappa Data, de lokale expert in MKB- en enterprise-markten, en de jarenlange ervaring in het leveren van beveiligingsoplossingen in samenwerking met Sophos, maken dat dit een voor de hand liggende keuze is voor ons. Samen zijn we er trots op dat we deel uit kunnen maken van een ecosysteem dat bedrijven in de Benelux de hoogst mogelijke beschikbaarheid en veiligheid kan bieden.”

 

Kijk voor meer informatie op https://www.arcserve.com/partners/

Lees ook
Terugblik met Remco Geerts van Tesorion

Terugblik met Remco Geerts van Tesorion

InfosecurityMagazine bestaat tien jaar. Wat is er in die tijd veranderd? Die vraag is voorgelegd aan Remco Geerts. Remco is bij Tesorion verantwoordelijk voor strategie en innovatie. Hij zit ruim 25 jaar in de sector. Hierdoor is hij niet alleen de juiste persoon voor die functie, maar ook voor dit interview.

Orange Cyberdefense: deze 7 veelgemaakte fouten maken OT-omgevingen kwetsbaar

Orange Cyberdefense: deze 7 veelgemaakte fouten maken OT-omgevingen kwetsbaar

Volgens onderzoek van Orange Cyberdefense was de maakindustrie het afgelopen jaar het grootste doelwit van cyberaanvallen: bijna 33 procent trof deze sector. Al jaren is deze industrie het vaakst getroffen. Jeroen Wijnands, Head of OT Security bij Orange Cyberdefense, ziet bij het gros van deze bedrijven dezelfde misstappen. Dit zijn volgens hem d1

Cloudflare-rapport maakt inzichtelijk dat organisaties moeilijkheden ondervinden bij het identificeren en beheren van cyberrisico's van API's

Cloudflare-rapport maakt inzichtelijk dat organisaties moeilijkheden ondervinden bij het identificeren en beheren van cyberrisico's van API's

Cloudflare heeft het API Security & Management Report gepubliceerd. Dit rapport onthult dat API's meer dan ooit worden ingezet, waardoor bedrijven de deur wijd openzetten voor meer online bedreigingen dan we eerder hebben meegemaakt. Het rapport maakt inzichtelijk dat er een kloof bestaat tussen het gebruik van API’s door bedrijven en hun vermogen1