Fortinet versterkt team in België

Fortinet versterkt zijn aanwezigheid op de Belgische markt met drie nieuwe medewerkers om zijn marktaandeel te vergroten.

Philippe Michiels - Regional Accounts Manager voor de industriesector: in zijn functie helpt Philippe bedrijfskritische infrastructuren te beveiligen bij industriële klanten. Hij deed ervaring op bij Barracuda Networks, Juniper Networks en Trend Micro.

Elke Semay, ex-Palo Alto Networks en Citrix Systems, en Eric Geens, voormalig Alcatel-Lucent en Ruckus Networks, versterken het Fortinet-team als Major Account Manager. Zij focussen zich op de Key Accounts en staan in voor het behouden en verbeteren van de klanttevredenheid.

Filip Savat, Country Manager Belux bij Fortinet: “Voor Fortinet is het belangrijk om te blijven investeren in werknemers met expertise. We zijn ervan overtuigd dat we met Elke, Eric en Philippe drie nieuwe mensen verwelkomen die onze positie als marktleider de komende jaren zullen helpen bestendigen.”

Eric-Geens-150x150 Eric Geens

Philippe-Michiels-150x150 Philippe Michiels

Elke-Semay-150x150 Elke Semay

Meer over
Lees ook
WatchGuard investeert in serviceprovidersteam met benoeming Miguel Carrero

WatchGuard investeert in serviceprovidersteam met benoeming Miguel Carrero

WatchGuard Technologies , leider op het gebied van netwerkbeveiliging, multifactorauthenticatie (MFA), geavanceerde endpointsecurity en veilige wifi, heeft cybersecurity- en serviceprovider-veteraan Miguel Carrero aangesteld als vice-president Strategic Accounts.

Kemp benoemt Pavel Minarik tot CTO

Kemp benoemt Pavel Minarik tot CTO

Kemp, specialist in altijd beschikbare applicatie-experiences [AX], heeft Pavel Minarik benoemd tot Chief Technology Officer (CTO). Minarik maakt sinds de overname van Flowmon Networks in november 2020 deelt uit van de Kemp-organisatie.

Mark Beunk benoemd tot nieuwe General Manager voor Benelux en Nordics bij Kaspersky

Mark Beunk benoemd tot nieuwe General Manager voor Benelux en Nordics bij Kaspersky

Mark Beunk heeft onlangs de rol van General Manager voor Nordics en Benelux bij Kaspersky op zich genomen. Hij zal toezicht houden op de verkoop en activiteiten in België, Nederland, Luxemburg, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Finland en IJsland. Beunk, een ervaren Channel Leader, heeft een bewezen staat van dienst.