G4S, SALTO KS en Eagle Eye Networks bieden geverifieerd toegangsbeheer op afstand

eagleeyenetworks-logo--300200

Bedrijven kiezen steeds vaker voor een toegangscontrolesysteem. Enerzijds ter vervanging van sleutels, maar ook omdat het vaak niet wenselijk is om iedere bezoeker toegang tot een kantoor- of bedrijfspand te geven. Voor een nog veiligere oplossing bieden G4S, SALTO KS en Eagle Eye Networks geverifieerd toegangsbeheer op afstand. Met een slim toegangscontrolesysteem kunt u eenvoudig de toegang tot uw locatie beheren. Zo heeft u volledige controle en overzicht van wie er toegang heeft tot uw kantoor- of bedrijfspand. In samenwerking met partners SALTO KS en Eagle Eye Networks biedt G4S vanuit het Secure Operations Center (SOC) geverifieerd toegangsbeheer. SALTO KS biedt een smart lock en cloudplatform voor toegangsbeheer. Eagle Eye Networks levert daarbij een smart camera cloudplatform voor videoverificatie. Vanuit het G4S SOC kan er door onze centralisten geverifieerd toegang worden verleend.

Geïntegreerde beveiligingsoplossing

Met deze dienstverlening kunnen we onze klanten een veilige en kostenefficiënte dienst bieden voor het openen en sluiten van hun bedrijfspand. De moderne technologie van zowel SALTO KS als Eagle Eye Networks leveren in combinatie met de beveiligingsprofessionals en expertise van het G4S SOC een innovatieve geïntegreerde beveiligingsoplossing.

Michael Schrameijer, directeur G4S Integrated Security: ‘We zijn trots op deze samenwerking met Salto KS en Eagle Eye Networks en wij kijken uit naar een intensieve samenwerking. Voor onze klanten bieden wij innovatieve oplossingen die het beste passen in iedere situatie.’ Ook Eagle Eye Networks en SALTO KS kijken uit naar de samenwerking.

‘G4S is een van de meest toonaangevende Alarm Control Centers wereldwijd. Het is bijzonder om te zien dat we in dit geval niet alleen video verificatie hebben gekoppeld met de control room maar dat ook direct geïntegreerd is met SALTO KS toegangscontrole. Door gebruik te maken van het Cyber secure platform van Eagle Eye Networks kan G4S zich volledig richten op haar taak om veilig, gecontroleerd, anytime en anywhere, personen toegang te verlenen tot locaties anywhere. Samen met Eagle Eye Networks en SALTO KS biedt G4S het serviceniveau wat past bij een optimale end user Experience.’ zegt Rishi Lodhia, Managing Director Eagle Eye Networks EMEA.

Menno Ruimschotel, business development manager SALTO Systems b.v.: 'Wij zijn vereerd dat ons geavanceerde cloud-gebaseerde toegangscontrolesysteem "Keys as a Service" (SALTO KS) door G4S is gekozen voor de veilige verbinding met haar klanten. Hiermee worden de "Security as a Service" (SaaS) diensten van G4S voor iedereen beschikbaar. We kijken uit naar een verdere samenwerking.'

Security-as-a-Service

Om onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen bieden wij deze dienst via ‘Security-as-a-Service’. Dit houdt in dat klanten een vast bedrag per maand betalen voor de afgesproken diensten waarbij service en onderhoud van de systemen zijn inbegrepen. Klanten hoeven vooraf ook geen dure software en hardware aan te schaffen, deze zijn bij het abonnement inbegrepen. Ook is het mogelijk deze service te combineren met een sluitronde door een van onze surveillanten. Zij kunnen dan nog een extra controle doen op bijvoorbeeld insluipers of dat alle ramen zijn gesloten.

Lees ook
LANCOM Systems zorgt met gratis update voor aanzienlijke prestatieverbeteringen bij Enterprise VPN en SD-WAN

LANCOM Systems zorgt met gratis update voor aanzienlijke prestatieverbeteringen bij Enterprise VPN en SD-WAN

Met de nieuwste firmware-update biedt LANCOM Systems een prestatie-upgrade voor grote SD-WAN's en VPN-netwerken op de locaties. De doorvoersnelheid van de centrale gateway LANCOM ISG-8000 neemt dankzij de update toe tot maximaal 10 Gbps. Tegelijkertijd wordt de tijd om over te schakelen van de ene IPSec VPN-verbinding naar de andere teruggebracht tot...

Signicat neemt het Spaanse Electronic IDentification over

Signicat neemt het Spaanse Electronic IDentification over

Identityspecialist Signicat kondigt de overname aan van Electronic IDentification (eID), een pionier en wereldwijd marktleider op het gebied van asynchrone video-identificatiediensten. Dit is de tweede grote overname van Signicat dit jaar, na de aankoop van Encap Security in juni.

Panasonic brengt business units Security en IVM onder in een nieuw bedrijf: i-PRO EMEA

Panasonic brengt business units Security en IVM onder in een nieuw bedrijf: i-PRO EMEA

Panasonic Europe B.V. en Panasonic System Communications Company Europe (PSCEU) hebben vandaag aangekondigd dat ze de Europese business units Security en Industrial Medical Vision (IMV), beide onderdeel van PSCEU, onderbrengen in een nieuw, onafhankelijk bedrijf, i-PRO EMEA B.V. (i-PRO EMEA). Dat zal zijn activiteiten officieel starten op 1 oktober...