Hillstone Networks lanceert  X10800 firewall voor datacenters

Hillstone Networks, leverancier van oplossingen voor netwerkbeveiliging, maakt de beschikbaarheid bekend van de X10800. Deze  geavanceerde Next Generation Firewall voor de beveiliging van datacenters voorziet in een complete reeks van beveiligingsdiensten. De Hillstone X10800 is ontwikkeld met het oog op de steeds hogere eisen die aan de beveiliging van grote cloud-omgevingen worden gesteld. De Next Generation Firewall biedt daartoe optimale prestaties, schaalbaarheid en betrouwbaarheid.

Cisco voorspelt dat het wereldwijde netwerkverkeer tegen 2021 zal zijn uitgegroeid tot 20 zetabyte. 94% van alle workloads zal worden verwerkt door cloud-gebaseerde datacenters. Deze exponentiële groei van het netwerkverkeer stelt steeds hogere eisen aan beveiligingsdiensten.

Hillstone

De Hillstone X10800 maakt gebruik van een volledig gedistribueerde infrastructuur. Deze toekomstbestendige architectuur levert geavanceerde firewall-diensten met doorvoersnelheden tot 7 Tbps. Ook biedt de nieuwe firewall bescherming tegen de laatste bedreigingen en multi-tenancymogelijkheden. Daarnaast heeft het 12 sloten waarmee ondersteuning wordt geboden voor 100 GE-interfaces met hoge dichtheid en intelligente beveiligingsdiensten. Zijn volledig redundante ontwerp zorgt op alle fronten voor betrouwbaarheid van carrier-niveau.

Bert Janssen, IT security consultant bij Contec, distributeur van Hillstone Networks: “Met trots lanceren we de X10800 in de Benelux. Dit is het paradepaardje onder de oplossingen van Hillstone, met uitstekende prestatievermogens, schaalbaarheid en betrouwbaarheid. Ook biedt het integrale ondersteuning voor bedrijfscontinuïteit op basis van active-active- en Firewall Twin Mode-opties. Hillstones nieuwe Next Generation Firewall gaf tijdens in-house tests blijk van firewall-doorvoersnelheden tot 1 Tbps. Met 10 miljoen nieuwe sessies per seconde en maximaal 480 miljoen gelijktijdige sessies is dit een product dat de weg vrijmaakt naar een toekomst voor nieuwe mogelijkheden.

Meer over
Lees ook
Fortinet brengt drie nieuwe firewalls op de markt: FortiGate 600F, FortiGate 3700F en FortiGate 70F

Fortinet brengt drie nieuwe firewalls op de markt: FortiGate 600F, FortiGate 3700F en FortiGate 70F

De nieuwe FortiGate 600F, FortiGate 3700F en FortiGate 70F bieden volgens hun Security Compute Rating krachtiger prestaties dan concurrerende firewalls. Organisaties die voor FortiGate-appliances kiezen kunnen daarmee profiteren van een hogere ROI, schaalbaarder bescherming tegen geavanceerde cyberbedreigingen en een betere gebruikservaring.

Fortinet lanceert besturingssysteem FortiOS 7.2

Fortinet lanceert besturingssysteem FortiOS 7.2

Fortinet introduceert vandaag FortiOS 7.2. Dit is de nieuwe versie van het geavanceerde besturingssysteem dat aan de basis staat van de Fortinet Security Fabric. Ruim 300 nieuwe functies maken het mogelijk om de beveiliging nog sterker met de netwerkrand te integreren. Ze bieden daarnaast het prestatievermogen en de schaalbaarheid die nodig zijn o1

LANCOM breidt firewall-portfolio uit met nieuw topmodel UF-760

LANCOM breidt firewall-portfolio uit met nieuw topmodel UF-760

LANCOM Systems, de Duitse netwerk- en security-specialist, vult zijn assortiment rack-mount firewalls aan met een nieuw topmodel: de LANCOM R&S UF-760. Dit is een krachtige alles-in-één-oplossing die het netwerk betrouwbaar en failsafe maken. Dit maakt de firewall ideaal voor locaties waar grote hoeveelheden data worden verwerkt, zoals grotere kan1