IGEL OS gecertificeerd voor gebruik op de ‘cloud-first’ thin client HP Elite t655

Igel

IGEL, de leverancier van een beheerd besturingssysteem voor endpoints dat veilige toegang biedt tot elke digitale werkomgeving, maakt bekend dat zijn IGEL OS door HP is gecertificeerd voor gebruik op de ‘cloud-first’ HP Elite t655. Het besturingssysteem is vooraf geïnstalleerd op deze thin client, die vanaf vrijdag 16 december op de markt verkrijgbaar zal zijn.


IGEL heeft de HP Elite t655 daarnaast gevalideerd als ‘Advanced’. Dat houdt in dat de thin client voortdurend door IGEL worden getest voor gebruik met de laatste versies van het IGEL OS. De combinatie van dit besturingssysteem met de krachtig presterende HP Elite t655 stelt bedrijven in staat om op veilige en vereenvoudigde wijze gebruik te maken van cloudgebaseerde werkomgevingen. Het IGEL OS zorgt daarnaast voor een even goede als productieve gebruikservaring binnen moderne hybride werkomgevingen.

“De IGEL Ready Advanced-validatie en installatie van het IGEL OS op de HP Elite t655 vertegenwoordigen een belangrijke mijlpaal in onze samenwerking met HP”, zegt Jed Ayres, de CEO van IGEL. “Met de toevoeging van deze nieuwe cloud-first endpoint aan ons groeiende aanbod van IGEL Ready hardwareoplossingen van HP bieden we onze gezamenlijke klanten en partners meer keuzevrijheid. We kunnen hen voorzien van de beste oplossingen in hun soort voor de ondersteuning van hun moderne hybride werkomgeving.”

De HP Elite t655 vormt een aanvulling op de reeds voor gebruik in combinatie met het IGEL OS geschikt bevonden thin clients HP t430, t540 en t640. Deze zijn gevalideerd als IGEL Ready Advanced, en het IGEL OS is daarop vooraf geïnstalleerd door HP. Dit beheerde besturingssysteem voor endpoints is speciaal ontwikkeld om veilige en betrouwbare toegang te bieden tot digitale werkomgevingen in elke cloud. De kant-en-klare installatie hiervan op de HP Elite t655 vereenvoudigt de inkoop, implementatie en ondersteuning van de oplossing voor partners en klanten van IGEL.

“Bedrijven doen meer dan ooit een beroep op virtualisatie voor het opvoeren van de efficiëntie en productiviteit van hun eindgebruikers. Daarmee raakt de overstap van fysieke desktopcomputers naar cloudgebaseerde workspaces in een stroomversnelling”, zegt Alex Thatcher, senior director bij HP Cloud Clients. “We zijn er trots op om samen met IGEL tegemoet te komen aan de behoeften van organisaties rond hybride werkomgevingen. We reiken hen oplossingen aan die hun eindgebruikers maximale niveaus van beveiliging, schaalbaarheid en gebruiksgemak bieden.”


HP is IGEL Ready
HP neemt deel aan het IGEL Ready-programma, een groeiend ecosysteem dat meer dan 120 leveranciers van hardware, software en randapparatuur omspant. Alle IGEL Ready-oplossingen zijn getest en goedgekeurd voor gebruik in combinatie met het IGEL OS. Daarmee staan ze garant voor een krachtige, productieve en veilige gebruikservaring binnen moderne werkomgevingen. In november 2021 werd HP de eerste partner op het nieuwe IGEL Ready Strategic Platform-niveau, dat alleen op uitnodiging kan worden verkregen.

Het partnerprofiel van HP Inc. is te vinden op https://www.igel.com/hp/. Ga voor meer informatie over het IGEL Ready-programma naar: https://www.igel.com/ready.

IGEL op social media
Twitter: www.twitter.com/IGEL_Technology 
Facebook: www.facebook.com/igel.technology
LinkedIn: www.linkedin.com/company/igel-technology
YouTube: www.youtube.com/user/IGELTechnologyTV
IGEL Community: www.igel.com/community
Meer over
Lees ook
Matrix42 voorop in nieuwe Oracle Java-verificatie

Matrix42 voorop in nieuwe Oracle Java-verificatie

Oracle heeft bevestigd dat Matrix42, als één van de weinige Software Asset Management (SAM) leveranciers, volledig voldoet aan de gloednieuwe Java (Inventory)-verificatie voor conformiteit. Na eerst de Oracle Databases is nu de Java Inventory verificatie de tweede mijlpaal die Matrix42 met “Oracle Compliance” heeft bereikt.

Waarom worden digitale certificaten en handtekeningen steeds populairder?

Waarom worden digitale certificaten en handtekeningen steeds populairder?

Digitale certificaten en handtekeningen winnen sterk aan populariteit. Het aantal organisaties en personen dat elektronische handtekeningen gebruikt is de afgelopen jaren fors gegroeid en blijft alsmaar toenemen. Analisten voorspellen dat deze markt tegen 2026 zal groeien naar een jaaromzet van bijna $ 17 miljard.

Al je certificatenbeheer in één cloudplatform

Al je certificatenbeheer in één cloudplatform

Sectigo heeft een CA-neutraal cloudplatform gelanceerd voor Certificate Lifecycle Management. Dit betekent dat niet alleen de certificaten van Sectigo, maar ook die van externe certificaatautoriteiten beheerd kunnen worden op één centrale plek. Er is al ondersteuning toegevoegd voor Microsoft Certificate Authority (MSCA) en begin 2022 volgen er me1