Infosecurity Magazine is vernieuwd!

Cyberincidenten zijn aan de orde van de dag. En de impact op de samenleving kan groot zijn, concludeerde van de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) in juni in het jaarlijkse Cybersecuritybeeld Nederland. Schrokken we echt van dit rapport? Ik denk het niet.

Het onderstreept wel opnieuw het belang van goede beveiliging van informatie en systemen. Vooral voor kritieke systemen die bijvoorbeeld de kwaliteit van het drinkwater regelen, de sluisdeuren van een waterkering of een andere belangrijke voorziening.

Hoe belangrijk cybersecurity is, welke ontwikkelingen zich afspelen in die markt en welke spelers daarbij belangrijk zijn, dat zijn onderwerpen die we in het vernieuwde Infosecurity magazine aan bod laten komen.

Want Infosecurity magazine is in een nieuw jasje gestoken. Een nieuw gedreven team staat klaar om vanaf nu met regelmaat een nieuw magazine te maken vol met nieuws en de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van data, IT-security en privacy.

Zo lees je in deze editie onder meer over het belang van koude opslag en dat het niets te maken heeft met de temperatuur. Verder een artikel over cyberaanvallen op industriële IT-systemen en hoe je besmetting met ransomware kunt voorkomen. Kortom een positief magazine over de duistere kanten van het internet.

 

Edwin Feldmann

Meer over