LANCOM Systems en macmon secure werken samen bij Network Access Control (NAC)

Lancom_Systems_300200

De Duitse netwerkleverancier LANCOM Systems en macmon secure GmbH uit Berlijn sluiten een technologisch partnerschap. macmon biedt uitgebreide oplossingen voor network access control (NAC) waarmee netwerken effectief worden beschermd tegen ongeautoriseerde toegang. De samenwerking tussen de twee Duitse fabrikanten zorgt voor een optimale interactie tussen de NAC-oplossing en de netwerkinfrastructuurcomponenten van LANCOM.
 
Met uitgebreide interoperabiliteitstests hebben de twee fabrikanten hun aanbod op elkaar afgestemd. Klanten zijn nu verzekerd van een naadloze interactie van de macmon-oplossing met de switches en WLAN access points van LANCOM. Hiermee werd de basis gelegd voor een efficiënte, op identiteit gebaseerde beveiligingsarchitectuur "Made in Germany" in zowel bedrade als draadloze netwerken.
 
De macmon NAC-oplossing detecteert, bewaakt en beschermt netwerktoegang in bedrijven en organisaties tegen ongeautoriseerde toegang. Hij biedt te allen tijde volledige transparantie van de gehele netwerkomgeving. Belangrijke regelaanpassingen worden automatisch doorgevoerd, beheerders worden ontlast en het risico op potentiële aanvallen wordt aanzienlijk beperkt.
 
Met deze samenwerking bieden LANCOM en macmom secure een eenvoudig te implementeren, schaalbare oplossing voor netwerken van elke grootte en mate van complexiteit. De nadruk ligt met name op sectoren waarvoor beveiliging essentieel is. Denk bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg, administratieve netwerken, onderzoeksinstellingen en universiteiten, en de maakindustrie.
 
Lees ook
Fortinet lanceert nieuwe OT-beveiligingstoepassingen

Fortinet lanceert nieuwe OT-beveiligingstoepassingen

Fortinet introduceert nieuwe geïntegreerde oplossingen en diensten voor de beveiliging van operationele technologie (OT). De nieuwe FortiSwitch 424F, FortiExtender Vehicle 211F en verbeterde FortiGuard OT Security Service zijn speciaal ontwikkeld voor het verbinden en beschermen van OT-omgevingen. Met deze nieuwe mogelijkheden onderscheidt Fortine1

Fortinet breidt Universal SASE uit via strategische samenwerking met Digital Realty

Fortinet breidt Universal SASE uit via strategische samenwerking met Digital Realty

Fortinet maakt bekend dat het een strategische samenwerking is aangegaan met Digital Realty. Dit bedrijf is ’s werelds grootste leverancier van cloud- en carrier-neutrale oplossingen voor datacenters, colocatie en interconnects.

Genetec kondigt nieuwe versie van Security Center aan

Genetec kondigt nieuwe versie van Security Center aan

Genetec Inc., technologieleverancier van oplossingen voor unified security, openbare veiligheid, operations en business intelligence, heeft een nieuwe versie aangekondigd van haar unified security platform Security Center.