LANCOM voor zesde jaar op rij beste VPN-provider techconsult Professional User Rating 2022

Lancom_Systems_300200

LANCOM Systems, de Duitse netwerk- en security-specialist, heeft in de 2022 "Professional User Rating Security Solutions" zijn toppositie bevestigd. In het onderzoek van analistenbureau techconsult kreeg LANCOM voor de zesde keer op rij de hoogste cijfers toegekend op het gebied van Virtual Private Network (VPN)-oplossingen. Hiermee kwam het bedrijf opnieuw als beste uit de bus in het grootste gebruikersonderzoek op het gebied van IT-beveiliging in Duitsland.

 
Voor de onafhankelijke studie heeft techconsult in oktober 2021 meer dan tweeduizend experts op het gebied van security-oplossingen gevraagd hoe tevreden zij zijn over oplossingen binnen de markt en hun leveranciers. Zowel bij de beoordeling van de oplossing als bij de beoordeling van de leverancier gaven gebruikers LANCOM topscores in alle onderzochte disciplines. Het bedrijf uit Würselen kreeg hoge scores voor de prestaties van zijn VPN-routers, -gateways en -clients, evenals voor het scala aan functies. Gebruikers gaven LANCOM ook de beste score in de categorie "Voordelen van de oplossing" als het gaat om "Vermindering van schade door security-incidenten", "Efficiënter werken door veilige oplossingen" en "Verminderde druk op de IT-afdeling".
 
In de evaluatie van de fabrikant behaalde LANCOM de beste score van alle onderzochte leveranciers in, onder andere, de categorieën "Verkooppartners", "Prijs en aankoopmodellen", en "Service en ondersteuning". Het bedrijf scoort ook het beste op het gebied van klanttevredenheid in de categorieën "Totale productportfolio" en "Fabrikantenloyaliteit". Gebruikers bevelen de VPN-oplossingen van LANCOM zonder aarzeling aan en zouden ze op elk moment weer kopen.
 
LANCOM-oprichter en algemeen directeur Ralf Koenzen is blij met de aanhoudende toppositie: "De tevredenheid van onze gebruikers en klanten is voor ons de hoogste erkenning en de grootste drijfveer voor het hele LANCOM-team. Vandaag de dag is netwerkbeveiliging meer dan ooit bepalend voor het succes van bedrijven. We zijn er trots op dat we met onze VPN-routers, -gateways en -clients 'Made in Germany' kunnen bijdragen aan een veilige, digitaal soevereine netwerkinfrastructuur."
 
Raphael Napieralski, verantwoordelijk analist bij techconsult, voegt hieraan toe: "Het aantal thuiskantoren is in de nasleep van de coronapandemie snel toegenomen. Daarmee is het veilig verbinden van werkstations op afstand met het bedrijfsnetwerk de sleutel tot bedrijfscontinuïteit geworden. Dat LANCOM voor de zesde keer op rij dergelijke topcijfers krijgt van gebruikers, is zonder meer een indrukwekkend resultaat".
 
Een gedetailleerd overzicht van de resultaten van het onderzoek is beschikbaar op de website van LANCOM: https://www.lancom.de/PUR
Meer over
Lees ook
LANCOM Systems voor de zevende keer op rij beste VPN-provider

LANCOM Systems voor de zevende keer op rij beste VPN-provider

LANCOM Systems, de Duitse netwerk- en security-specialist, staat opnieuw op de eerste plaats in de meest recente “Professional User Rating” van analistenbureau techconsult. LANCOM krijgt topcijfers voor zijn Virtual Private Network (VPN)-oplossingen en verdedigt daarmee voor de zesde keer op rij zijn koppositie in Duitslands grootste gebruikersond1

WatchGuard introduceert Firebox NV5 en AP332CR

WatchGuard introduceert Firebox NV5 en AP332CR

WatchGuard Technologies brengt twee nieuwe producten op de markt: de Firebox NV5 VPN gateway tabletop-appliance en de AP332CR, een nieuw wifi 6-accesspoint voor veeleisende (buiten)omgevingen.

LANCOM Management Cloud gekozen als beste netwerkoplossing in techconsult Professional User Rating

LANCOM Management Cloud gekozen als beste netwerkoplossing in techconsult Professional User Rating

LANCOM Systems, de Duitse netwerk- en security-specialist, heeft in de “Professional User Rating IT Operations” van techconsult zijn toppositie gehandhaafd. Voor de derde keer op rij kreeg het bedrijf de hoogste scores in de categorie “Network Management & Monitoring”. Dit is de tweede toppositie die LANCOM dit jaar behaalt na de eerdere titel als1