Matrix42 voorop in nieuwe Oracle Java-verificatie

Matrix42 java

Oracle heeft bevestigd dat Matrix42, als één van de weinige Software Asset Management (SAM) leveranciers, volledig voldoet aan de gloednieuwe Java (Inventory)-verificatie voor conformiteit. Na eerst de Oracle Databases is nu de Java Inventory verificatie de tweede mijlpaal die Matrix42 met “Oracle Compliance” heeft bereikt.

Met enkele andere leveranciers ondersteunt Matrix42 de Oracle Global License Advisory Services (GLAS) om nauwkeurige verificatie te garanderen. Het bevat alle datavereisten om een compleet inzicht te krijgen in alle Java-versies, op alle platforms van alle leveranciers. 

 
John Dillon, Chief Marketing & Product Officer bij Matrix42, onderstreept: "Vanaf nu ondersteunen we klanten om snel volledige transparantie te krijgen over alle Oracle Java-installaties en Database-producten in hun omgeving."
 
Matrix42’ Oracle Compliance stelt organisaties in staat om audit-compliant rapportbestanden in te dienen bij de Oracle License Management Services (LMS) en de Global Licensing & Advisory Services (GLAS). Dit vermindert aanzienlijk het risico, de tijd en de moeite die gepaard gaan met een audit voor Oracle Java-installaties en Oracle-data baseproducten.
 
Ongeacht een mogelijke softwarelicentie-audit, biedt Matrix42 met Oracle Compliance bruikbare inzichten en gegevens aan, die nodig zijn om potentiële besparingen te identificeren en risico's te beperken. Het biedt bovendien inzicht in onderbenutte, verouderde of niet-gepatchte Java-installaties.
Meer over
Lees ook
IGEL OS gecertificeerd voor gebruik op de ‘cloud-first’ thin client HP Elite t655

IGEL OS gecertificeerd voor gebruik op de ‘cloud-first’ thin client HP Elite t655

IGEL, de leverancier van een beheerd besturingssysteem voor endpoints dat veilige toegang biedt tot elke digitale werkomgeving, maakt vandaag bekend dat zijn IGEL OS door HP is gecertificeerd voor gebruik op de ‘cloud-first’ HP Elite t655. Het besturingssysteem is vooraf geïnstalleerd op deze thin client, die vanaf vrijdag 16 december op de markt1

Waarom worden digitale certificaten en handtekeningen steeds populairder?

Waarom worden digitale certificaten en handtekeningen steeds populairder?

Digitale certificaten en handtekeningen winnen sterk aan populariteit. Het aantal organisaties en personen dat elektronische handtekeningen gebruikt is de afgelopen jaren fors gegroeid en blijft alsmaar toenemen. Analisten voorspellen dat deze markt tegen 2026 zal groeien naar een jaaromzet van bijna $ 17 miljard.

Al je certificatenbeheer in één cloudplatform

Al je certificatenbeheer in één cloudplatform

Sectigo heeft een CA-neutraal cloudplatform gelanceerd voor Certificate Lifecycle Management. Dit betekent dat niet alleen de certificaten van Sectigo, maar ook die van externe certificaatautoriteiten beheerd kunnen worden op één centrale plek. Er is al ondersteuning toegevoegd voor Microsoft Certificate Authority (MSCA) en begin 2022 volgen er me1