Mimecast neemt datamigratiespecialist Simply Migrate over

Mimecast kondigt de overname aan van  Simply Migrate, een bedrijf dat technologie levert voor de migratie van gearchiveerde data. Met de overname breidt Mimecast zijn migratiedienstverlening uit. De securityspecialist krijgt de beschikking over een breed portfolio aan connectoren. Ook profiteert Mimecast van de ruime ervaring van Simply Migrate met het begeleiden van organisaties die af willen van dure, onbetrouwbare legacy-archieven.

sm-logo@138x28@2x-130x28 Het migreren van legacydata brengt hoge kosten met zich mee en kent de nodige complexiteit. Dat kunnen belangrijke obstakels zijn voor organisaties die willen overstappen naar moderne, cloudgebaseerde archiveringsoplossingen zoals Mimecast Cloud Archive.

De overname van Simply Migrate biedt (potentiële) klanten een snellere, goedkopere en betrouwbaardere weg naar de Mimecast-cloud. Deze overstap helpt organisaties onder meer bij het verlagen van de kosten, het beschermen van intellectueel eigendom, het veiligstellen van het collectieve bedrijfsgeheugen en het voldoen aan wet- en regelgeving.

Voordelen van migratie

"Legacy-archiveringssystemen zijn verouderd en sluiten niet aan bij de continu veranderende behoeften van een groeiend, modern bedrijf", zegt Peter Bauer, CEO van Mimecast. "De overname van Simply Migrate brengt de voordelen van het Cloud Archive van Mimecast - onlangs voor het vierde jaar op rij benoemd tot Leader in het Gartner Magic Quadrant for Enterprise Information - binnen handbereik van elke organisatie."

"De technologie van Simply Migrate is ontwikkeld voor end-to-end migratie naar het Mimecast Cloud Archive", vervolgt Bauer. "Deze oplossing draagt bij aan kostenbesparingen, vermindert de operationele complexiteit en zorgt tegelijkertijd voor superieure resultaten: flexibelere toegang tot data, casemanagement, toezicht en nog veel meer."

Lees ook
NTT Security Corporation neemt WhiteHat Security over

NTT Security Corporation neemt WhiteHat Security over

NTT Security Corporation (Tokyo) heeft een overeenkomst gesloten over de overname van WhiteHat Security. WhiteHat Security zorgt als toonaangevende application security provider voor de beveiliging van applicaties die van vitaal belang zijn voor de bedrijfsvoering van ondernemingen. WhiteHat Security zal gaan opereren als een onafhankelijke dochteronderneming....

DigiCert neemt QuoVadis over

DigiCert neemt QuoVadis over

DigiCert, leverancier van TLS/SSL, IoT en andere PKI-oplossingen, heeft de overname afgerond van de QuoVadis Group, leverancier van gekwalificeerde elektronische vertrouwensdiensten en -producten in de Europese Unie en Zwitserland. Na de overname blijft QuoVadis actief als leverancier van vertrouwensdiensten in Europa. Het bedrijf is een leverancier...

Fortinet neemt ZoneFox over

Fortinet neemt ZoneFox over

Fortinet  heeft de overname van ZoneFox Limited voltooid. Dit is een Edinburgh gevestigde niet-beursgenoteerde aanbieder van cloud-oplossingen voor de detectie van bedreigingen door insiders. De bekroonde machine learning-technologie van ZoneFox voor het opsporen van bedreigingen zal worden een aanvulling vormen op de endpointbeveiliging en incidentrespons...