Nieuwe versie MOVEit 2020.1: Secure Managed File Transfer met SharePoint ondersteuning

ProgressMOveit300200

SCOS Software te Hoofddorp, Benelux distributeur namens Progress, meldt dat een nieuwe versie van MOVEit, 2020.1, beschikbaar is. MOVEit 2020.1 voegt native toegang toe tot SharePoint-bestanden voor flexibelere workflows en is nog gemakkelijker te gebruiken met verbeterde API's.

MOVEit Transfer bevat nu MS SQL 2019-ondersteuning. Tevens biedt MOVEit Transfer ondersteuning voor meerdere organisaties via MOVEit Gateway - het is nu sneller en veel gemakkelijker voor MOVEit-beheerders om meerdere organisatie-eenheden (orgs) achter MOVEit Gateway in te stellen.

Ondersteuning voor Single Sign-On (SSO) - SSO wordt nu ondersteund door de MOVEit Client en MOVEit Mobile-app, waardoor het voor gebruikers gemakkelijker dan ooit is om toegang te krijgen tot MOVEit met behoud van security.

MOVEit Automation biedt nu Native Microsoft SharePoint Storage Support. MOVEit Automation heeft hiermee toegang tot bestanden op online MS SharePoint-locaties, waardoor gebruikers meer flexibiliteit hebben bij het ontwikkelen van workflows en het hosten van bestanden. Elk bestand op elke locatie op SharePoint kan deel uitmaken van elke workflow met behoud van volledige controleerbaarheid, traceerbaarheid en beveiliging.

Lees ook
Auth0 verdubbelt omzet in EMEA

Auth0 verdubbelt omzet in EMEA

Auth0, het identiteitsplatform voor applicatieteams, kondigt een omzetverdubbeling aan in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) in het derde kwartaal in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. Randstad, Pret A Manger, Nutmeg, Flo Health, Libération, WeTransfer, en DPG Media met zijn "Streamz" online video-on-demand platform sluiten zich aan

Nederlandse consumenten kwetsbaar voor e-mailfraude bij online shoppen tijdens feestdagen

Nederlandse consumenten kwetsbaar voor e-mailfraude bij online shoppen tijdens feestdagen

Proofpoint, een cybersecurity- en compliance-bedrijf, publiceert onderzoek waaruit blijkt dat slechts 20% van de top 10 online retailers in Nederland het strengste en aanbevolen niveau van Domain-based Message Authentication, Reporting and Conformance (DMARC) hebben geïmplementeerd.

Extreme Networks en Deutsche Telekom introduceren nieuwe cloud-gedreven LAN-service

Extreme Networks en Deutsche Telekom introduceren nieuwe cloud-gedreven LAN-service

Extreme Networks, Inc. een cloudgedreven netwerkbedrijf, gaat een strategisch partnerschap aan met Deutsche Telekom. Doel van de samenwerking is om de nieuwe generatie van Telekom’s managed net-based LAN-service te introduceren, NBLS 2.0. De service is nu beschikbaar voor klanten.