NTT Com Security en Fortinet kondigen samenwerking aan rond cloudbeveiliging

IT-beveiliging2_iStock_000023680539Large

De leveranciers van beveiligingsoplossingen NTT Com Security en Fortinet gaan een samenwerking aan voor het leveren van beveiligingsadvies, -expertise en -oplossingen. Als onderdeel van de samenwerking neemt NTT Com Security de beveiligingsoplossingen van Fortinet op in zijn portfolio.

De twee bedrijven werken al langer samen en breiden deze relatie met de nieuwe samenwerking verder uit. Fortinet en NTT Com Security gaan samenwerken bij een aantal technische implementaties en kunnen daardoor ondersteuning, advies en oplossingen bieden op basis van Fortinet oplossingen binnen het WideAngle-portfolio van NTT Com Security. Dit portfolio bestaat uit onder meer oplossingen voor cloudbeveiliging, firewall en risicobeheer voor netwerken, de integratie van SIEM-systemen en SDN (software defined networking) en virtualisatie.

De wereldwijde samenwerking tussen NTT Com Security en Fortinet breidt de bestaande relatie tussen de bedrijven uit doordat het beveiligingsplatform van Fortinet nu deel uitmaakt van de cloudgebaseerde managed security services van NTT Com Security.

Lees ook
Terugblik met Remco Geerts van Tesorion

Terugblik met Remco Geerts van Tesorion

InfosecurityMagazine bestaat tien jaar. Wat is er in die tijd veranderd? Die vraag is voorgelegd aan Remco Geerts. Remco is bij Tesorion verantwoordelijk voor strategie en innovatie. Hij zit ruim 25 jaar in de sector. Hierdoor is hij niet alleen de juiste persoon voor die functie, maar ook voor dit interview.

Orange Cyberdefense: deze 7 veelgemaakte fouten maken OT-omgevingen kwetsbaar

Orange Cyberdefense: deze 7 veelgemaakte fouten maken OT-omgevingen kwetsbaar

Volgens onderzoek van Orange Cyberdefense was de maakindustrie het afgelopen jaar het grootste doelwit van cyberaanvallen: bijna 33 procent trof deze sector. Al jaren is deze industrie het vaakst getroffen. Jeroen Wijnands, Head of OT Security bij Orange Cyberdefense, ziet bij het gros van deze bedrijven dezelfde misstappen. Dit zijn volgens hem d1

Orange Business transformeert IT en lanceert eerste Prisma SASE met SP Interconnect

Orange Business transformeert IT en lanceert eerste Prisma SASE met SP Interconnect

Orange Business Orange Cyberdefense en Palo Alto Networks hebben hun samenwerking verder versterkt met Palo Alto Networks Prisma SASE met Service Provider (SP) Interconnect.