Nuance en Lexmark vormen strategisch partnerschap

Nuance Communications, Inc. kondigt vandaag een nieuw strategisch partnerschap aan met Lexmark, een toonaangevende internationale aanbieder van beeldverwerkingsoplossingen. Vanaf vandaag biedt Lexmark wereldwijd de document imaging oplossingen van Nuance aan.

nuance lexmark-300x65 Het partnerschap geeft Lexmark de rechten voor verkoop en distributie van Nuance Autostore, Equitrac Office/Express en SafeCom. Nuance verzorgt daarbij de service en support voor gekwalificeerde klanten. Het partnerschap met Nance versterkt Lexmark’s streven om eersteklas zakelijke workflow oplossingen te bieden waarmee bedrijven hun productiviteit kunnen verhogen en documentbeveiliging kunnen verbeteren.

Meer over
Lees ook
Beierse Staatsministerie van Justitie en TNO werken samen

Beierse Staatsministerie van Justitie en TNO werken samen

innovatieve technologie ter bestrijding van cybercriminaliteit

GTT breidt SD-WAN portfolio uit met Fortinet SD-WAN

GTT breidt SD-WAN portfolio uit met Fortinet SD-WAN

GTT Communications breidt zijn SD-WAN serviceaanbod uit met Fortinet Secure SD-WAN als optionele technologie. Hiermee levert GTT Fortinet Secure SD-WAN als een managed service en ondersteunt het elke ‘last-mile’ toegangsoplossing die moet voldoen aan specifieke vereisten voor geavanceerde beveiliging, applicatieprestaties en kostenefficiëntie.

Panasonic en Rohde & Schwarz Cybersecurity gaan samenwerking aan

Panasonic en Rohde & Schwarz Cybersecurity gaan samenwerking aan

Panasonic en Rohde & Schwarz Cybersecurity gaan samen klanten mobiele IT-oplossingen aanbieden die voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Als onderdeel van de samenwerking gaat Rohde & Schwarz Cybersecurity de nieuwste Android-apparaten van Panasonic – de FZ-T1 5-inch handheld met barcodescanner en de FZ-L1 7-inch tablet – op de markt br1