Onegini en iWelcome fuseren tot de grootste Europese IAM SaaS leverancier

Danny de Vreeze CEO Jeroen Starrenburg COO-800

Danny de Vreeze (CEO) & Jeroen Starrenburg (COO)

De Nederlandse SaaS softwarebedrijven Onegini en iWelcome zijn vandaag gefuseerd tot OneWelcome. De combinatie van de twee bedrijven maakt dit tot de grootste Europese SaaS leverancier van Customer Identity & Access Management (CIAM). Het samengaan versnelt de gezamenlijke visie om de toegang tot digitaal zakendoen voor alle Europese bedrijven eenvoudig en veilig te maken. OneWelcome beschermt tientallen miljoenen Europese digitale identiteiten voor toonaangevende organisaties, zoals Aegon, Admiral Insurance, Baloise, Malakoff Humanis, PostNL, Nederlandse Spoorwegen en de Europese Centrale Bank. 

De meest uitgebreide identity oplossing, ontworpen voor Europese ondernemingen 

Danny de Vreeze, CEO van OneWelcome: “Beschermde digitale toegang wordt steeds belangrijker. Dit geldt voor personen zoals consumenten, medewerkers en klanten maar ook voor bedrijven onderling. Onze gezamenlijke visie is erop gebaseerd dat digitale identiteit leidend is bij het verlenen van toegang tot online services zonder daarbij concessies te doen aan gebruikersgemak.  De fusie biedt onze klanten een state-of-the-art mobiel authenticatieplatform, customer identity toepassingen, digitaal privacy management en gedelegeerd gebruikersbeheer voor B2B doeleinden. Wij verankeren onze diepgaande kennis van de Europese identity-uitdagingen, zoals GDPR, eID's, account takeover en Bring your own identity in onze oplossingen. Daarmee levert OneWelcome het meest overtuigende CIAM & B2B-aanbod voor Europese ondernemingen.” 

Identity management is randvoorwaardelijk in de uitvoering van elke digitale strategie 

Bij het leveren van online services hoort een probleemloze en veilige toegang ongeacht of mobiel of het web het vertrekpunt is. Privacybescherming en het bieden van de hoogste beveiligingsnormen zijn onmisbaar bij digitale bedrijfsvoering. Identity Management regelt wie de gebruiker is, wat de gebruiker mag doen en hoe de gebruiker zich aan of af kan melden.

Jeroen Starrenburg, COO van OneWelcome: “Het balanceren tussen gebruiksgemak en veiligheid in de customer journey is een kunst op zich. In de acquisitiefase van de klantlevenscyclus moeten aspecten als identificatie, Know Your Customer (KYC), fraudedetectie en privacy management worden toegepast, terwijl het proces intuïtief moet blijven. Om dit goed te regisseren, is het gebruik van een identiteitsplatform noodzakelijk voor elke organisatie.”

Bouwen aan Europees marktleiderschap in B2C- en B2B identity management 

OneWelcome is actief in een markt die met meer dan 25 procent groeit (CAGR) en een omvang heeft van € 5,4 miljard in Europa. Danny de Vreeze: “Onze reis is net begonnen. We zijn vastbesloten om de identiteitsleverancier bij uitstek te worden voor elke onderneming in Europa die digitale interactie heeft met externe gebruikers. De nieuwe organisatie stelt ons in staat om onze R&D te verdubbelen. Dit komt al onze klanten in Europa ten goede”

 

OneWelcome vanaf dag één de nummer één Europese CIAM-leverancier, vertrouwd door meer dan honderd toonaangevende organisaties 

OneWelcome bedient meer dan 100 klanten in Europa. Het grootste deel van de klanten komt uit de gereguleerde industrieën waar de beveilingseisen het hoogste zijn. OneWelcome is door de Nederlandse overheid gecertificeerd voor eHerkenning en eIDAS en verwerkt 75 procent van het Nederlandse eHerkenning-verkeer. OneWelcome heeft meer dan 120 medewerkers en heeft zijn hoofdkantoor in Amersfoort, met kantoren in Duitsland, Polen en Roemenië.  

 

Meer weten? Boek uw ticket voor OneWelcome Live op 30 september 2021 op www.onewelcome.com

 

Lees ook
Qualys introduceert geavanceerde herstelopties om risico’s van kwetsbaarheden te beperken

Qualys introduceert geavanceerde herstelopties om risico’s van kwetsbaarheden te beperken

Qualys voegt vandaag Advanced Remediation toe aan het Qualys Cloud Platform. Organisaties kunnen door deze geavanceerde herstelopties, naast het patchen van besturingssystemen en applicaties van derden en het implementeren van aangepaste software, nu ook misconfiguraties van IT-middelen verhelpen.

30% van de patiënten maakt zich zorgen over privacy e-healthdiensten

30% van de patiënten maakt zich zorgen over privacy e-healthdiensten

93 procent van de Europese medische organisaties heeft e-health-oplossingen geïmplementeerd, zoals monitoring op afstand via wearable devices en realtime communicatie met patiënten. Dit blijkt uit onderzoek van Kaspersky onder 389 zorgorganisaties uit 36 landen, waaronder 99 zorgverleners uit Europa en 10 in Nederland, naar het gebruik van e-healt1

Barracuda komt met nieuwe abonnementen voor detectie en herstel van e-maildreigingen voor Office 365-gebruikers

Barracuda komt met nieuwe abonnementen voor detectie en herstel van e-maildreigingen voor Office 365-gebruikers

Barracuda’s nieuwe e-mailsecurity abonnementen bieden een combinatie van dreigingspreventie, op API gebaseerde detectie en respons, met mogelijkheden voor gegevensbescherming en compliance Barracuda Networks komt met drie nieuwe e-mailsecurity abonnementen die kunnen worden aangepast aan de veranderende behoeften van klanten.