Orange en Netskope bundelen hun krachten op het gebied van carrier-class connectiviteit en SASE-diensten

netskope-300200

Orange Business Services, een wereldwijd bedrijf voor network-native digitale diensten, Orange Cyberdefense, een toonaangevende aanbieder van cybersecuritydiensten, en Netskope, een leider op het gebied van secure access service edge (SASE), werken samen om een nieuwe SSE-oplossing (Security Service Edge) te leveren die is geïntegreerd in het Orange Telco Cloud Platform. De verbeterde oplossing is ontworpen om optimale prestaties te leveren met maximale beveiliging, wat betekent dat bedrijven niet langer een compromis tussen beide hoeven te vinden.

Een decennium van verschuiving naar Cloud en Mobile Computing, samen met de altijd aanwezige eisen van hybride werkomgevingen, hebben beveiliging en netwerkvereisten op een ramkoers gebracht. Hoewel SSE de beveiligingsuitdagingen aanpakt, moeten bedrijven deze integreren in overkoepelende connectiviteitsstrategieën om de voordelen van SASE optimaal te benutten.

Het partnerschap maakt gebruik van de beveiligingsexpertise van Orange Cyberdefense en de wereldwijde aanwezigheid van Netskope in de particuliere security-cloud en het toonaangevende SSE, waardoor Orange Business Services consistente internetbeveiliging op en buiten het netwerk kan leveren. Dit zal zakelijke klanten helpen beschermen tegen dataverlies en de groeiende hoeveelheid geavanceerde bedreigingen voor Cloud-, web- en privé-toepassingen, met alle kenmerken van een cloud-native platform.

De gezamenlijk beheerde oplossing vermindert de complexiteit voor bedrijven en biedt continu bijgewerkte cloud security via het Orange Business Services Telco Cloud Platform. Telco Cloud Platform is een revolutie in de manier waarop netwerken worden gebouwd, uitgevoerd en beheerd met verbeterde prestaties. De software gedefinieerde aanpak die is geoptimaliseerd voor telco-workloads zorgt voor meer flexibiliteit en kostenbesparing. 

De belangrijkste activa van een onderneming beveiligen: mensen en gegevens

Deze innovatieve hybride architectuur omvat de Points-of-Presence (POP's) van Netskope binnen het Orange-netwerk, waardoor de waarde propositie van klanten van Orange wordt versterkt door de voordelen van het Orange-netwerk te bieden, waaronder snelheid en flexibiliteit, terwijl klanten kunnen profiteren van de kracht van Netskope Intelligent SSE.

Netskope Intelligent SSE biedt gedetailleerd inzicht en realtime gegevens en bescherming tegen bedreigingen voor clouddiensten, websites en privé-apps die overal en op elk apparaat toegankelijk zijn.

"Cloud transformatie en hybride werkmodellen betekenen dat traditionele beveiligingsarchitecturen niet langer effectief of efficiënt zijn. Door ons markt leidende platform aan te sluiten op het netwerk van Orange, kan Orange zijn aanbod aan bedrijven die gegevens willen beveiligen zonder de bedrijfsproductiviteit te beperken, aanzienlijk vergroten", verklaart Sanjay Beri, CEO van Netskope.

"Steeds meer ondernemingen gebruiken het internet als hun enige WAN-transport, zelfs in een groeiend landschap van bedreigingen. Door samen te werken leveren we Orange-klanten een SASE-ready WAN Edge terwijl we de beveiliging van het bedrijfsnetwerk upgraden zonder de gebruikerservaring te verslechteren.", zegt Hugues Foulon, CEO van Orange Cyberdefense.

"Dit innovatieve partnerschap is een belangrijk onderdeel van ons Evolution Platform concept dat is ontworpen om connectiviteit, cloud en security te vereenvoudigen en bedrijfsresultaten end-to-end te ondersteunen. Het biedt real-time bescherming voor onze gebruikers, hun applicaties en data, waar ze zich ook bevinden. Het benadrukt onze positie als koploper in SSE en Managed Services en biedt onze klanten de juiste balans tussen prestaties, snelheid en bescherming.", voegt Aliette Mousnier-Lompré, CEO van Orange Business Services, toe.

Lees ook
NetWitness ondersteunt AWS AppFabric om SaaS-applicaties te beveiligen

NetWitness ondersteunt AWS AppFabric om SaaS-applicaties te beveiligen

NetWitness, leverancier van detectie-, onderzoeks- en responstechnologie voor bedreigingen en incidentresponsdiensten, is geïntegreerd met AWS AppFabric. Die nieuwe service van Amazon Web Services (AWS) zorgty er voor dat software as a service (SaaS)-applicaties snel kunnen worden gekoppeld voor een betere productiviteit en beveiliging.

Genetec: bedrijven kiezen versneld voor cloud- en hybride fysieke security oplossingen

Genetec: bedrijven kiezen versneld voor cloud- en hybride fysieke security oplossingen

Genetec Inc., leverancier van oplossingen voor unified security, openbare veiligheid, operations en business intelligence, heeft het ‘2024 State of Physical Security Report’ gepubliceerd. Aan dit onderzoek, dat gaat over de beveiligingsstrategieën die organisaties hanteren, deden wereldwijd meer dan 5.500 specialisten op het gebied van fysieke bev1

Qualys lanceert TruRisk, FixIT en ProtectIT in AWS Marketplace

Qualys lanceert TruRisk, FixIT en ProtectIT in AWS Marketplace

Qualys maakt VMDR TruRisk, FixIT en ProtectIT beschikbaar in AWS Marketplace. Met deze pakketten voor het beheer van kwetsbaarheden, patches en EDR richt Qualys zich op het mkb-segment, aangezien een toenemend aantal cyberaanvallen gericht is tegen kleine bedrijven.