Proofpoint benoemt Robbert Bouman tot nieuwe leider voor de Benelux

RobbertBouman-Proofpoint-003-2842-280210

Proofpoint, een toonaangevend cybersecurity- en compliance-bedrijf, heeft Robbert Bouman aangesteld als Country Manager voor de Benelux.
 
Robbert heeft meer dan 25 jaar ervaring in de technologiesector, waaronder functies bij wereldwijde IT-leveranciers, adviesbureaus, financiële organisaties en start-ups. In zijn nieuwe rol is Robbert verantwoordelijk voor de groei en strategie van Proofpoint in een belangrijk gebied voor het bedrijf. Daarnaast heeft hij de taak om Proofpoint verder te positioneren als een leider in cybersecurity-oplossingen die helpen om kritieke data van organisaties te verdedigen en hun mensen te beschermen.
 
“Proofpoint is de vertrouwde cybersecurity-partner van 's werelds meest gerespecteerde bedrijven en we hebben een uitgelezen kans om verdere groei te realiseren in de Benelux”, zegt Robbert Bouman. “Organisaties hebben cybersecurity-oplossingen nodig die gelijke tred houden met het zich steeds verder ontwikkelende bedreigingslandschap. Proofpoint voorziet in deze behoefte dankzij zijn streven naar voortdurende innovatie en ik kijk ernaar uit om organisaties in de regio te helpen hun weerbaarheid te verhogen met onze bekroonde mensgerichte oplossingen.”
 
Robbert, woonachtig in Nederland, heeft eerder leidinggevende functies bekleed bij onder andere Hewlett Packard en JAN(C) Accountants.
 
Mark-Peter Mansveld, Vice President, Noord-Europa, Midden-Oosten & Israël bij Proofpoint zegt hierover: “Nu we blijven groeien in de regio, zijn we verheugd met de komst van Robbert als nieuwe leider. Robberts brede technologische ervaring en leiderschap brengt nieuwe competenties naar het team. Hiermee zal hij van onschatbare waarde zijn voor onze visie van mensgerichte cybersecurity en om te voldoen aan de enorme marktvraag naar bescherming van wereldklasse tegen gerichte cyberdreigingen.”
Meer over
Lees ook
TEHTRIS breidt Raad van Bestuur uit

TEHTRIS breidt Raad van Bestuur uit

TEHTRIS, de Franse aanbieder van het TEHTRIS XDR Platform en technologieleider in de strijd tegen cyberspionage en cybersabotage, heeft drie nieuwe onafhankelijke leden toegevoegd aan de Raad van Bestuur. Deze benoemingen hebben als doel het bestuur en de strategie van het bedrijf te versterken. Daarnaast zijn ze in lijn met de groeiplannen die TEHTRIS...

Thomas Fetten nieuwe CEO en Marc Breitfeld nieuwe CFO Matrix42

Thomas Fetten nieuwe CEO en Marc Breitfeld nieuwe CFO Matrix42

Matrix42, een toonaangevende leverancier van Enterprise Service Management (ESM) SaaS-oplossingen, heeft de benoeming van Thomas Fetten als nieuwe CEO en Marc Breitfeld als nieuwe CFO bekendgemaakt. Fetten was tot voor kort CEO van Deutsche Telekom Security GmbH. Breitfeld komt over van Atos Gruppe, waar hij werkzaam was als CFO en Managing Director.

Tanium benoemt Dan Streetman tot CEO

Tanium benoemt Dan Streetman tot CEO

Tanium, een toonaangevend bedrijf voor IT-operations en securitymanagement, benoemt Dan Streetman tot Chief Executive Officer. Orion Hindawi, die medeoprichter en huidige CEO van Tanium is, zal de rol van executive chairman op zich nemen. David Hindawi, medeoprichter van Tanium, wordt voorzitter met emeritaat.