Pulse Access Suite Plus voor Zero Trust toegang hybride IT-omgevingen

unsplash kantoor

Pulse Secure introduceert de Pulse Access Suite Plus voor hybride IT-omgevingen. Deze modulair schaalbare oplossing vereenvoudigt de toegangscontrole vanaf elke locatie en met elk apparaat op basis van Zero Trust. Tevens helpt deze suite organisaties in elke markt en van elke omvang afzonderlijke oplossingen voor toegangscontrole te consolideren en centraal te beheren.    

Integreren cybersecurity tools

Volgens de Enterprise Strategy Group is 36% van de bedrijven bezig om afzonderlijke analyse- en securitytools te integreren tot een meer samenhangende software-architectuur voor beveiliging. CISO’s zijn daarvoor op zoek naar slimme, schaalbare en vergaand geautomatiseerde oplossingen, die zowel de effectiviteit en operationele efficiency als businessondersteuning verbeteren. Tegelijkertijd vindt ruim de helft van alle ondervraagde organisaties een naadloze compatibiliteit met de al aanwezige infrastructuur een belangrijk uitgangspunt voor hun hybride IT-strategie. Als gevolg daarvan gaan geïntegreerde architecturen en platformen ook in 2020 afzonderlijke ‘best-of-breed’ oplossingen vervangen om beter te kunnen inspelen op de veranderde securitybehoeften voor hybride IT, mobiele medewerkers en een snel toenemend aantal IoT-apparaten.

Pulse Access Suite Plus

De nieuwe Pulse Access Suite Plus is een geïntegreerde toegangsoplossing met identiteit- en apparaatauthenticatie, beveiliging van de verbinding en uitgebreide analyses om te reageren op cyberdreigingen. Ontwikkeld voor de combinatie van vaste, mobiele en multi-cloudomgevingen. Door het consolideren van afzonderlijke securitytools in een geïntegreerd platform kunnen bedrijven de toegangscontrole verbeteren en ook de beschikbaarheid, schaalbaarheid en het benodigde beheer optimaliseren. Zij kunnen centraal een Zero Trust beleid implementeren voor de uniforme toegang tot alle applicaties, apparatuur en services binnen gedistribueerde netwerken, private en publieke cloud-omgevingen.

Het integrale aanbod van Pulse Access Suite Plus bevat tevens nieuwe functies voor het analyseren van gebruikers- en apparatuurgedrag (UEBA), het garanderen van de beschikbaarheid voor servicelevels via een virtuele Application Delivery Controller en on-demand extra capaciteit.

SuitePlus

De nieuwe Pulse Access Suite Plus is zowel op locatie, virtueel als via de cloud te gebruiken binnen de bestaande netwerk-, cloud- en beveiligingsinfrastructuren van organisaties, voor een groot aantal legacy, cloud en SaaS-applicaties. Het levert bedrijven zowel voordelen als kostenbesparing op bij de aanschaf, toepassing, uitbreiding en ondersteuning van hun toegangscontrole (lagere TCO).

Pulse Access Suite Plus is leverbaar in essentials, advanced en enterprise edities, op basis van een jaarlijkse licentie per gebruiker. De aanvullende Pulse Secure Appliances zijn leverbaar in fysieke, virtuele en cloudconfiguraties via een wereldwijd netwerk van geautoriseerde partners en managed service providers.