SANS Secure Europe helpt cyberaanvallen te voorkomen met cursussen

SANS Institute verzorgt van 4 tot en met 16 april SANS Secure Europe 2016, een Europese ICT-security opleidingsevenement in de Nederlandse hoofdstad Amsterdam. Op het event worden 8 verschillende cursussen gegeven die securityverantwoordelijken helpen cyberaanvallen te voorkomen.

IT-beveiliging2_iStock_000023680539Large Het SANS Secure Europe 2016 programma bestaat uit 8 complementaire cursussen om de kennis en ervaring op ICT-securitygebied te verrijken. Het gaat onder andere om de cursus SANS SEC660, verzorgt door Stephen Sims. Sims is een expert op het gebied van reverse engineering, gevaarmodellering, benutten van zwakheden en aanvalssimulaties. “Tijdens SANS SEC660 leren cursisten hoe zij ICT-infrastructuren beter kunnen verdedigen tegen cyberaanvallen. Door zelf apparatuur aan te vallen, toegang proberen te krijgen tot cryptografische toepassingen en eigen aanvallen te ontwikkelen. In die cursus worden namelijk de meest geavanceerde inbraaktechnieken behandeld om het kennis- en ervaringsniveau te verhogen.”

Secure Europe 2016 programma

  • SEC401: Security Essentials Bootcamp Style, door Stephen Sims
  • SEC501:Advanced Security Essentials - Enterprise Defender, door Paul A. Henry
  • SEC503: Intrusion Detection In-Depth, door Jess Garcia
  • SEC504: Hacker Tools, Techniques, Exploits and Incident Handling, door Dave Shackleford
  • SEC566: Implementing & Auditing Critical Security Controls In-Depth, door James Tarala
  • SEC660: Advanced Penetration Testing, Exploit Writing & Ethical Hacking, door Stephen Sims
  • FOR408: Windows Forensic Analysis, door Rob Lee
  • FOR572: Advanced Network Forensics & Analysis, door Hagen

SANS Secure Europe 2016 vindt van 4 tot en met 16 april plaats in het Radisson Blu Hotel in Amsterdam. Bezoek voor meer informatie en aanmelding de website van het SANS Institute.

Lees ook
Hackers stelen medische gegevens van tientallen miljoenen Amerikanen

Hackers stelen medische gegevens van tientallen miljoenen Amerikanen

Opnieuw hebben hackers een enorme hoeveelheid persoonlijke informatie weten te stelen. Cybercriminelen hebben ingebroken bij Anthem, de op één na grootste medische verzekeraar van de Verenigde Staten. Hier hebben zij klantgegevens van tientallen miljoenen Amerikanen weten buit te maken. Anthem meldt de cyberaanval zelf in een verklaring. Hackers z1