Secureworks introduceert nieuw wereldwijd partnerprogramma

unsplash computer

Secureworks introduceert een nieuw wereldwijd partnerprogramma. Dit programma biedt resellers en referral partners een gestroomlijnde en winstgevende manier om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar cybersecurity. Kernelementen van het programma zijn onder meer een gestandaardiseerde dealregistratie, een nieuw partnerportaal en duidelijke contractregels, alle bedoeld om wederzijds succes te stimuleren. 

Het Secureworks Global Partner Program is eenvoudig en flexibel. Er zijn geen quota's, geen classificaties en het is gebaseerd op prestaties zodat de partner maximaal kan verdienen. Secureworks streeft ernaar partners te helpen hun marge te vergroten via oplopende kortingen op de registratie van deals en het werven van nieuwe klanten. 

De voordelen voor de partners zijn gebaseerd op competenties en prestatieniveaus, waaronder:

  • Basis rebates - voorspelbare rebates, indien toegestaan, op basis van gekwalificeerde inkomsten, vanaf de allereerste omzet.
  • Korting voor nieuwe klanten - extra kortingen voor het aanmelden van klanten die nieuw zijn bij Secureworks.
  • Market Development Funds (MDF) - de mogelijkheid om een market development funds aan te vragen, op basis van de zakelijke behoefte.
  • Online partnerportaal - toegang tot verkoop- en marketingmiddelen, training, dealregistratie en heel veel content om een competitief voordeel te houden binnen de cybersecurity-markt.
  • Opleiding en training - toegang tot een eenvoudig traject om vaardigheden te ontwikkelen, beschikbaar via het online portaal.

Producten en diensten die beschikbaar zijn via het nieuwe partnerprogramma zijn onder meer de software-gedreven Red Cloak Threat Detection and Response (TDR)-applicatie, Managed Detection and Response (MDR)-oplossing en Incident Management Retainer voor incidentrespons, zowel proactief als in geval van nood. Oplossingen die beschikbaar zijn via het partnerprogramma kunnen per regio verschillen.