Swimlane presteert beter dan alle SOAR-leveranciers

data-quadrant-swimlane

Swimlane is door de de Info-Tech Research Group benoemd tot leider in het 2024 Security Orchestration, Automation, and Response (SOAR) Data Quadrant Report. 

Van de 20 SOAR-leveranciers die voor het rapport zijn geëvalueerd, staat Swimlane het meest boven en rechts in het kwadrant. Het wordt erkend als de hoogst geplaatste leverancier voor zijn ongeëvenaarde mogelijkheden op het gebied van productstrategie en leveranciersondersteuning, integraties, casemanagement en meer. 

Het SoftwareReviews Data Quadrant evalueert en rangschikt producten op basis van feedback van beveiligings-, IT- en bedrijfsprofessionals. Gebaseerd op tevredenheid over productfuncties, verkoopervaring, mogelijkheden en sentiment van echte gebruikers, stelt het rapport bedrijfsleiders in staat om de juiste oplossing voor hun SOAR-behoeften te selecteren.

 "Deze erkenning onderstreept andermaal dat Swimlane SOAR heeft geherdefinieerd en de markt leidt in de ontwikkeling van beveiligingsoperaties. Zo stelt men organisaties in staat om voorheen ondenkbare effectiviteit in beveiliging te bereiken," zegt James Brear, CEO van Swimlane. "In het licht van snel evoluerende bedreigingen en voortdurende personeelsuitdagingen is AI-gebaseerde beveiligingsautomatisering niet langer een luxe - het is een essentieel hulpmiddel voor elke onderneming om hun beveiligingsteams uit te rusten en een robuustere beveiligingshouding te bereiken." (bron)

Meer over
Lees ook
Swimlane op Cloud Expo 2023 over Uniforme security in cloud en on-premise

Swimlane op Cloud Expo 2023 over Uniforme security in cloud en on-premise

Op Cloud Expo deelde Swimlane stand F223 met ISOC24, een van de partners van het bedrijf. Swimlane timmert in binnen- en buitenland aan de weg met een SOAR-platform op basis van Low-Code. Cloud Expo was de perfecte gelegenheid om hier meer over te weten te komen. Richard Booms, Swimlane's salesmanager voor de Benelux en DACH-regio, was beide dagen1

Fortinet lanceert Fortinet Advisor, een generative AI assistant

Fortinet lanceert Fortinet Advisor, een generative AI assistant

Fortinet voegt een nieuwe oplossing toe aan zijn aanbod van ruim 40 door AI ondersteunde security-producten. Het gaat om Fortinet Advisor, een generative AI (GenAI) assistant. Fortinet Advisor maakt momenteel deel uit van FortiSIEM, de security information & event management (SIEM)-oplossing van Fortinet, en FortiSOAR, zijn security orchestration,1