Thru: native Cloud Secure MFT met nieuw licentie model

Managed File Transfer MFT as a Service Cloud Software by Thru.png

Het MFT product van Thru Inc. is een krachtige, schaalbare en veilige oplossing voor het beheer van bestandsuitwisseling en -overdracht. Het is een native Cloud oplossing, ontworpen om bedrijven te helpen hun gegevens op een efficiënte en beveiligde manier te delen, zowel binnen als buiten de organisatie naar gebruikers, klanten, partners en relaties. Thru heeft het licentie model gewijzigd naar gebruik van de hoeveelheid data buiten de eigen omgeving.

Met het MFT-product van Thru kunnen bedrijven grote bestanden overdragen, bestanden beveiligen met encryptie en compliance-vereisten naleven, zoals HIPAA, PCI en GDPR. Regels voor volgen, bewaken en bewaren maken controleerbaarheid mogelijk om te kunnen voldoen aan nalevingsvoorschriften en governance.

Het ondersteunt zowel File Transfer als File Automation. End-to-end bescherming zorgt ervoor dat gevoelige, bedrijfskritische gegevens beschermd blijven. API's en kant-en-klare connectoren zorgen voor een naadloze integratie van bestandsoverdrachten naar integratieplatforms (iPaaS), applicaties of endpoints. De oplossing biedt dan ook volledige audit-trails en controle over bestandsuitwisseling, waardoor bedrijven de beveiliging van hun gegevens kunnen garanderen en hun risico's kunnen verminderen.

Het MFT-product van Thru is gemakkelijk te implementeren en te gebruiken als een Managed File Transfer as a Service oplossing (MFTaaS) en biedt een intuïtieve gebruikersinterface (ook in het Nederlands) en uitgebreide rapportage- en monitoringtools. Het is tevens aanpasbaar aan de specifieke behoeften van bedrijven en kan worden geïntegreerd met andere systemen en applicaties.

Kortom, het MFT-product as a Service van Thru biedt bedrijven een veilige, efficiënte en betrouwbare oplossing voor het beheer van bestandsuitwisseling en -overdracht, waardoor ze de productiviteit kunnen verhogen en de risico's kunnen verminderen met een direct inzetbare oplossing.

Meer informatie:
SCOS Benelux
www.scos.nl
info@scos.nl

Meer over
Lees ook
Sora: een historische ontwikkeling, maar mét beveiligingsrisico’s

Sora: een historische ontwikkeling, maar mét beveiligingsrisico’s

De introductie van Sora door OpenAI markeert een mijlpaal in videobewerking. De revolutionaire technologie is opwindend, maar roept tegelijkertijd vragen op over de gevolgen van de rol van AI bij het maken van digitale content en cybersecurity.

Terugblik met Remco Geerts van Tesorion

Terugblik met Remco Geerts van Tesorion

InfosecurityMagazine bestaat tien jaar. Wat is er in die tijd veranderd? Die vraag is voorgelegd aan Remco Geerts. Remco is bij Tesorion verantwoordelijk voor strategie en innovatie. Hij zit ruim 25 jaar in de sector. Hierdoor is hij niet alleen de juiste persoon voor die functie, maar ook voor dit interview.

Orange Cyberdefense: deze 7 veelgemaakte fouten maken OT-omgevingen kwetsbaar

Orange Cyberdefense: deze 7 veelgemaakte fouten maken OT-omgevingen kwetsbaar

Volgens onderzoek van Orange Cyberdefense was de maakindustrie het afgelopen jaar het grootste doelwit van cyberaanvallen: bijna 33 procent trof deze sector. Al jaren is deze industrie het vaakst getroffen. Jeroen Wijnands, Head of OT Security bij Orange Cyberdefense, ziet bij het gros van deze bedrijven dezelfde misstappen. Dit zijn volgens hem d1