Unified doet overname in cybersecurity

IntegratedWorks_Unfied400300

IT dienstverlener Unified heeft Integrated Works, Cisco specialist in enterprise networking en cybersecurity, overgenomen. Het bedrijf richt zich op klanten in de semi-publieke en commerciële sector.         

Volgens de managed service provider (MSP) Unified, gevestigd in Utrecht, versterkt de overname het portfolio met expertise die past bij de groeiende vraag naar veilige private en public cloud oplossingen en netwerkinfrastructuur.

Integrated Works is gevestigd in Nieuw-Vennep en is certified Premier Partner van Cisco met specialisaties in cybersecurity, enterprise networking, collaboration en Internet of Things. De organisaties zullen per direct het dienstenaanbod uitbreiden met elkaars expertise. De integratie zal naar verwachting in 2021 worden afgerond.

"We zetten de volgende stap in onze groeiambitie en breiden ons dienstenportfolio uit met cybersecurity en enterprise networking. Unified ziet als MSP met eigen Tier 3+ datacenters zowel in haar kernsegmenten (de (semi)publieke sector en met name de woningcorporatiesector) als daarbuiten een sterk toenemende vraag rondom security en connectiviteit. Door de versnelde transitie naar thuiswerken past een overname met deze specialismen goed bij onze bestaande kennis en ervaring op het gebied van werkplekoplossingen, back-up & recovery, Microsoft 365, Azure en hybride cloud. De overname zal verder bijdragen aan het versterken van onze positie en het bedienen van organisaties met 50 tot 500 medewerkers van werkplekbeheer tot volledige outsourcing.”, zegt Stephan Derksen, CEO van Unified.

Cisco Security

Integrated Works werd in 2019 door Cisco benoemd als Advanced Security Architecture Partner. Deze stap is een belangrijk onderdeel van de strategische visie van het huidige management, dat na de overname door Unified bij het bedrijf verantwoordelijk blijft voor de dagelijkse leiding. “We zijn erg blij om onderdeel te worden van Unified, waar we kunnen blijven groeien en ons bedrijf kunnen ontwikkelen door de beste services en oplossingen aan onze klanten in Nederland te leveren. We zien veel potentie in de gecombineerde dienstverlening en het delen van ervaringen en best practices tussen Unified en Integrated Works.", aldus Remco Apon en Cuneyt Ardahanli, beiden directeur van Integrated Works.

Meer over
Lees ook
Proofpoint gaat dataverlies via email tegen met kracht van AI op basis van gedrag

Proofpoint gaat dataverlies via email tegen met kracht van AI op basis van gedrag

Proofpoint Inc., kondigt de algemene beschikbaarheid aan van Adaptive E-mail Data Loss Prevention (DLP), voor het automatisch detecteren en voorkomen van onbedoeld en opzettelijk dataverlies via email – voordat het een kostbare fout wordt voor organisaties.

Proofpoint's 2024 Data Loss Landscape Report: onzorgvuldige werknemers zijn de grootste oorzaak van dataverlies bij bedrijven

Proofpoint's 2024 Data Loss Landscape Report: onzorgvuldige werknemers zijn de grootste oorzaak van dataverlies bij bedrijven

Proofpoint, Inc. publiceert vandaag het eerste Data Loss Landscape-rapport. Hierin staan resultaten naar aanleiding van onderzoek over hoe huidige Data Loss Prevention (DLP)-aanpakken en dreigingen van binnenuit zich verhouden tot huidige macro-uitdagingen zoals de proliferatie van data, geavanceerde dreigingsactoren en generatieve kunstmatige int1

DataExpert kondigt overname Avian Digital Forensics aan

DataExpert kondigt overname Avian Digital Forensics aan

DataExpert kondigt de overname aan van Avian Digital Forensics, een Deens bedrijf gespecialiseerd in digitale recherche- en eDiscovery-technologieën. Met de overname van Avian versterkt DataExpert zijn aanwezigheid in de Scandinavische landen.