Uniserver spoort DDoS-aanvallen op met Flowmon en NaWaS

Cloud hosting provider Uniserver controleert al zijn in- en uitgaande netwerkverkeer met een oplossing van Flowmon Networks. Hiermee wil het bedrijf geautomatiseerd DDoS-aanvallen tegenhouden en het uitgaande verkeer controleren op eventuele malware. De geïmplementeerde oplossing is geïntegreerd met de Nationale anti-DDoS Wasstraat (NaWas), die het mogelijk maakt dataverkeer ‘schoon te wassen’ van aanvalsverkeer.

Uniserver is een serviceprovider gespecialiseerd in managed hosting, shared hosting en Infrastructure as a Service (IaaS), met datacenters in Amsterdam en Maastricht Airport. Het bedrijf maakt gebruik van Flowmon DDoS Defender en Flowmon VA Collector. Deze oplossing maakt alle IPv4- en IPv6-communicatie inzichtelijk en detecteert verdacht netwerkverkeer. DDoS Defender biedt Uniserver ook de mogelijkheid inkomend verkeer geautomatiseerd door NaWas te laten schoonmaken en geeft toegang tot een reeks methodes om aanvallen tegen te houden.

DDoS Defender 3.0 van Flowmon Networks is in staat om aanvallen in minder dan 30 seconden te detecteren. De oplossing stuurt vervolgens een verkeersprofiel en verdedigingsadvies naar alle routers en beveiligingsapparatuur, via de inbegrepen BGP Flowspec technologie. Tegelijkertijd wordt de beheerder geïnformeerd over de gedetecteerde aanval en geïnitieerde verdediging.

Meer over
Lees ook
CaptureTech Introduceert Cyber Shield

CaptureTech Introduceert Cyber Shield

CaptureTech, een vooraanstaand IT-bedrijf met een specialisatie in logistiek, security en ICT-diensten, kondigt vandaag de lancering aan van CaptureTech Cyber Shield, een flexibel en uitgebreid pakket van cybersecurity-diensten specifiek ontworpen voor organisaties met logistieke processen.

Syncplicity: Uw informatie – anytime, anywhere

Syncplicity: Uw informatie – anytime, anywhere

Als leverancier, sinds 2009, van Secure Managed File oplossingen levert SCOS te Hoofddorp nu tevens Syncplicity (voorheen onderdeel van Axway). Syncplicity is een service voor het delen en synchroniseren van bestanden die is ontwikkeld door Syncplicity Inc. Met de service kunnen gebruikers onderling bestanden opslaan en synchroniseren. Het onderst1

Ernstige kwetsbaarheden in NetScaler Gateway en NetScaler ADC

Ernstige kwetsbaarheden in NetScaler Gateway en NetScaler ADC

Softwarebedrijf Citrix heeft beveiligingsupdates uitgebracht voor kwetsbaarheden in NetScaler Gateway en NetScaler ADC, die vroeger bekend stonden als Citrix Gateway en Citrix ADC. Eén van de kwetsbaarheden, met kenmerk CVE-2023-4966, wordt actief misbruikt en krijgt een CVSS-score van 9,4. Dit betekent dat het om een zeer kritieke kwetsbaarheid g1