Xolphin introduceert Sectigo Web Security platform in Nederland

sectigo-about

Xolphin, onderdeel van Sectigo, introduceert het nieuwe Sectigo Web Security Platform voor de Nederlandse markt. Met dit platform is er een belangrijk hulpmiddel bijgekomen om grote en kleine bedrijven te beschermen tegen bestaande, nieuwe en opkomende online dreigingen. Sectigo is de eerste certificaatautoriteit (CA) die een volledig geautomatiseerde beveiligingsoplossing biedt voor het versleutelen, scannen, opschonen, monitoren, patchen, back-uppen en herstellen van websites.

 

Zeker twee-derde van de snel opkomende internetmisdaad richt zich op het midden- en kleinbedrijf. Voor criminelen is het MKB een interessante doelgroep omdat er vaak minder aandacht en budget is voor het bestrijden van cybercrime. De noodzaak voor een goede online beveiliging neemt alleen maar toe. Het Sectigo Web Security Platform biedt hierbij uitkomst: het is een compleet en geautomatiseerd security platform dat websites beschermt tegen vrijwel alle online bedreigingen. 

 

Via het platform kunnen klanten het dagelijks scannen op kwetsbaarheden automatiseren, proactieve meldingen ontvangen en de malware die in de code, database of bestanden op de webserver wordt gevonden, direct laten verwijderen. Daarnaast automatiseert het platform de dagelijkse websiteback-ups, zodat klanten hun site met één klik kunnen herstellen wanneer dat nodig is. 

 

"Website-eigenaren en MKB-ondernemers moeten verder kijken dan een SSL-certificaat om zich te beschermen tegen bestaande, nieuwe en opkomende dreigingen. Bij ruim 40% van de cyberaanvallen zijn webapplicaties betrokken. Het Sectigo Web Security Platform is een ideale oplossing voor ondernemers die zich geen zorgen willen maken over de gevaren van online zakendoen. Een zogenaamde set-it-and-forget-it oplossing”, zegt Martijn Katerbarg, Sales Engineer, Xolphin.

 

Het Sectigo Web Security Platform combineert SSL certificaten van Sectigo met acht lagen uitgebreide webbeveiliging, beheerd vanuit één cloudgebaseerd portaal. Sectigo Web is ook zonder SSL certificaat verkrijgbaar, en is uit te breiden naar acht onderdelen: Web Detect, Web Patch, Web Clean, Web Back-up and Restore, Web DNS, Web Accelerate, Web Firewall en Web Comply. Xolphin biedt vanaf begin 2021 het Sectigo Web Security Platform aan haar partners aan ter uitbreiding van hun productaanbod, waarmee het beschikbaar komt voor kleine, middelgrote en grote organisaties. In de loop van 2021 zal de oplossing ook direct via Xolphin beschikbaar komen voor eindgebruikers.  Meer informatie vindt u op onze website, of neem contact met ons op via sales@xolphin.nl of 088-775 775 3.


Lees ook
Onderzoek WatchGuard: sterke stijging evasive malware

Onderzoek WatchGuard: sterke stijging evasive malware

Het gebruik van malware dat detectiemethoden probeert te omzeilen (‘evasive malware’) is het laatste kwartaal van 2023 fors gestegen. Daarnaast hebben hackers het steeds vaker voorzien op Exchange-mailservers. Het aantal ransomwarebesmettingen blijft wel verder afnemen, waarschijnlijk door diverse internationale inspanningen.

Zerto: Afsluiten van cyberverzekeringen lastiger vanwege toenemende complexiteit en regelmaat van aanvallen

Zerto: Afsluiten van cyberverzekeringen lastiger vanwege toenemende complexiteit en regelmaat van aanvallen

Zerto, een dochteronderneming van Hewlett Packard Enterprise, ziet voor 2024 drie belangrijke trends rond cybersecurity en het dreigingslandschap. De eerste is dat de toenemende complexiteit en regelmaat van cyberaanvallen het steeds moeilijker zullen maken voor bedrijven om een goede cyberverzekering af te sluiten. De tweede trend die Zerto opmer1

Proofpoint's 2024 State of the Phish rapport: 69% van Nederlandse werknemers gokt met security van organisaties

Proofpoint's 2024 State of the Phish rapport: 69% van Nederlandse werknemers gokt met security van organisaties

Proofpoint, publiceert vandaag de tiende editie van het jaarlijkse State of the Phish-rapport. Hieruit blijkt dat meer dan twee derde (69%) van Nederlandse werknemers hun organisaties bewust in gevaar brengt. Dit leidt tot ransomware- of malware-infecties, datalekken of financieel verlies. Ondanks een lichte daling van succesvolle phishing-aanvall1