Comsec stelt Itay Evron aan als nieuwe managing director Benelux

Comsec Cyber & Information Security Group stelt Itay Evron aan als managing director voor alle Benelux-activiteiten. Hij gaat een groeiend team van consultants en security-experts leiden om Comsec's concurrentiepositie op de markt verder te versterken binnen de Benelux.

itay-evron-comsec Evron (1983) runt sinds januari 2016 het nieuwe kantoor in Amsterdam, bestaande uit twaalf medewerkers. Evron heeft meer dan 10 jaar ervaring in IT-security. Van december 2013 tot december 2015 werkte Itay Evron als delivery manager bij het Israëlische consultancybedrijf. In deze functie was hij verantwoordelijk voor de algehele planning en uitvoering van projecten, business development en presales, klantrelaties, en voor het budget- en kwaliteitsbeheer. Hij heeft zijn managementervaring daarnaast opgedaan in zijn rol als supervisor van de gespecialiseerde security-teams, welke binnen een breed scala aan industrieën werkzaam zijn. Waaronder de bancaire wereld, de overheid en binnen het onderwijs.

Met ingang van 1 februari 2016 is het bedrijf verhuisd van Capelle a/d IJssel naar Amsterdam Zuid-Oost. Evron: "We willen ook graag fysiek dicht bij onze klanten staan. Vandaar de verhuizing naar Amsterdam, waar veel van onze klanten gevestigd zijn. Belangrijke onderdelen van onze dienstverlening zijn namelijk ons reactievermogen en onze nauwe betrekkingen tot relaties. De nieuwe locatie draagt dan ook bij aan het in stand houden en verbeteren van die eigenschappen, met behoud van een professionele dienstverlening aan klanten in de Benelux."

Lees ook
ESET Threat Intelligence verbetert cybersecurity-inzicht door integratie met Elastic Security

ESET Threat Intelligence verbetert cybersecurity-inzicht door integratie met Elastic Security

ESET heeft een nieuw partnerschap en integratie aangekondigd, dankzij zijn uniforme API-gateway. Deze ontwikkeling faciliteert naadloze verbindingen met verschillende leveranciers van cybersecurity, zoals de recente integratie met Elastic, een search-powered AI-bedrijf.

'Mensen moeten een wachtzin gebruiken als ze veilig willen inloggen'

'Mensen moeten een wachtzin gebruiken als ze veilig willen inloggen'

Op de eerste donderdag van mei is het Wereld Wachtwoorden Dag. Deze dag is bedoeld om betere wachtwoorden te stimuleren. Cyberaanvallen zijn aan de orde van de dag. En dus is goede wachtwoordbeveiliging cruciaal.

Sora: een historische ontwikkeling, maar mét beveiligingsrisico’s

Sora: een historische ontwikkeling, maar mét beveiligingsrisico’s

De introductie van Sora door OpenAI markeert een mijlpaal in videobewerking. De revolutionaire technologie is opwindend, maar roept tegelijkertijd vragen op over de gevolgen van de rol van AI bij het maken van digitale content en cybersecurity.