DigiCert neemt website security oplossingen over van Symantec

DigiCert neemt de website security en bijbehorende public key infrastructure (PKI) oplossingen over van Symantec. Symantec verwacht door de verkoop van de oplossingen zich beter te kunnen richten op de ontwikkeling van next generation security oplossingen.

De overname werd in augustus aangekondigd en is nu officieel afgerond. DigiCert kondigt aan SSL-certificaten die door de overname worden geraakt gratis en zonder verstoring te vervangen. Het bedrijf neemt contact op getroffen gebruikers en meldt dat zijn wereldwijde support team deze klanten zal ondersteunen.

“Symantec klanten kunnen gerust zijn dat zij continuïteit in hun website security zullen hebben en wij zullen zorgen voor een soepele overgang. Onze klanten en partners zullen profiteren van onze versnelde investeringen in producten en oplossingen voor SSL, PKI en IoT. DigiCert gaat daarnaast leiding geven aan het vormen van PKI beveiligingsstandaarden voor onze deelname in standaardiseringsorganisaties om zeker te stellen dat onze klanten voorop blijven lopen met securiry practices”, aldus John Merrill, CEO van DigiCert.

Lees ook
Arctic Wolf verbetert security van hybride medewerkers door integratie met Security Service Edge (SSE) oplossingen

Arctic Wolf verbetert security van hybride medewerkers door integratie met Security Service Edge (SSE) oplossingen

Het Arctic Wolf Platform kan nu geïntegreerd worden nu met Security Service Edge (SSE) oplossingen van Cato Networks, Netskope en Zscaler. Dankzij deze integraties kunnen Arctic Wolf Managed Detection and Response klanten hun SSE-investeringen effectiever inzetten

Proofpoint stelt nieuwe industrienorm voor e-mailsecurity

Proofpoint stelt nieuwe industrienorm voor e-mailsecurity

Proofpoint Inc., kondigt vandaag twee baanbrekende innovaties in de branche aan. Deze herdefiniëren met de meest uitgebreide en effectieve end-to-end-emailsecurity heel de e-mailketen.

KnowBe4 neemt Egress over

KnowBe4 neemt Egress over

KnowBe4 kondigt de overname aan van Egress, een leider in adaptieve en geïntegreerde cloud e-mail-security. De Intelligent Email Security-suite van Egress biedt een reeks geschaalde, op AI-gebaseerde securitytools met adaptieve leermogelijkheden om organisaties tegen geavanceerde cyberdreigingen voor e-mail te beschermen.