DigiCert neemt website security oplossingen over van Symantec

DigiCert neemt de website security en bijbehorende public key infrastructure (PKI) oplossingen over van Symantec. Symantec verwacht door de verkoop van de oplossingen zich beter te kunnen richten op de ontwikkeling van next generation security oplossingen.

De overname werd in augustus aangekondigd en is nu officieel afgerond. DigiCert kondigt aan SSL-certificaten die door de overname worden geraakt gratis en zonder verstoring te vervangen. Het bedrijf neemt contact op getroffen gebruikers en meldt dat zijn wereldwijde support team deze klanten zal ondersteunen.

“Symantec klanten kunnen gerust zijn dat zij continuïteit in hun website security zullen hebben en wij zullen zorgen voor een soepele overgang. Onze klanten en partners zullen profiteren van onze versnelde investeringen in producten en oplossingen voor SSL, PKI en IoT. DigiCert gaat daarnaast leiding geven aan het vormen van PKI beveiligingsstandaarden voor onze deelname in standaardiseringsorganisaties om zeker te stellen dat onze klanten voorop blijven lopen met securiry practices”, aldus John Merrill, CEO van DigiCert.

Lees ook
Proofpoint's 2024 State of the Phish rapport: 69% van Nederlandse werknemers gokt met security van organisaties

Proofpoint's 2024 State of the Phish rapport: 69% van Nederlandse werknemers gokt met security van organisaties

Proofpoint, publiceert vandaag de tiende editie van het jaarlijkse State of the Phish-rapport. Hieruit blijkt dat meer dan twee derde (69%) van Nederlandse werknemers hun organisaties bewust in gevaar brengt. Dit leidt tot ransomware- of malware-infecties, datalekken of financieel verlies. Ondanks een lichte daling van succesvolle phishing-aanvall1

Dit zijn de verwachtingen in 2024 voor het continu veranderende dreigingslandschap

Dit zijn de verwachtingen in 2024 voor het continu veranderende dreigingslandschap

Niemand weet wat ‘The Next Big Thing’ in het dreigingslandschap wordt. Wat wel mogelijk is, is terugkijken naar 2023, opvallende gedragingen van actoren identificeren en een gefundeerde inschatting maken van wat 2024 mogelijk in petto heeft.

Proofpoint rondt overname Tessian af

Proofpoint rondt overname Tessian af

Proofpoint heeft de overname van Tessian, leider in het gebruik van geavanceerde AI voor het automatisch detecteren en beschermen tegen onopzettelijk dataverlies en evoluerende e-maildreigingen, afgerond.