ForeNova Technologies biedt middenbedrijf haalbare beveiliging met flexibele cybersecuritybundel

ForeNova Technologies biedt middenbedrijf haalbare beveiliging met flexibele cybersecuritybundel

 

ForeNova Technologies B.V., leverancier van cybersecurity-oplossingen die bescherming biedt voor IT-netwerken en endpoints voor middelgrote organisaties, biedt met NovaMDR 360 een cybersecuritybundel aan die tegemoetkomt aan de uitdagingen waar deze organisaties mee te maken hebben. Zo is er geen verplichting tot langdurige contracten, maar kan een organisatie ervoor kiezen om een contract voor zes maanden af te sluiten. ForeNova wil hiermee de organisaties die volgens recent ABN-AMRO onderzoek in toenemende mate het slachtoffer zijn van aanvallen maar zelf de slag om securitypersoneel niet kunnen winnen, aanmoedigen om hun endpoints en netwerk toch te beschermen.

In het onderzoek scoorde het MKB op de vraag wie doelwit was geweest van cybercriminelen (80 procent) inmiddels hoger dan het grootbedrijf (75 procent). “In tegenstelling tot deze grootbedrijven met grootzakelijke beveiligingsbudgetten, moeten kleine en middelgrote organisaties de beveiliging met veel minder budget organiseren,” geeft Paul Smit, CTO en co-founder ForeNova Technologies b.v. aan. “IT-teams zijn al overbelast, specifieke cybersecuritykennis is vaker niet dan wel aanwezig. In dit gat zijn wij gesprongen, door een eenvoudig te implementeren en beheren oplossing van grootzakelijke kwaliteit aan te bieden met een prijsplan dat werkt voor het middenbedrijf. We zijn als het ware de Lidl in de cybersecuritymarkt.”

NovaMDR 360 combineert MDR Endpoint en MDR Network voor €12,98 per werkplek per maand voor organisaties vanaf 150 medewerkers, met aandacht voor sectorspecifieke werkplekbenutting. Voor instellingen in de gezondheidszorg wordt bijvoorbeeld rekening gehouden met het feit dat meerdere werknemers dezelfde werkplek bezetten in 24/7-schema's, en voor productieomgevingen met het feit dat de meerderheid van de werknemers geen kantoortoepassingen met internet gebruikt.

ForeNova’s ervaren security professionals van het Security Operations Center (SOC) monitoren 24x7 de IT-infrastructuur op cyberdreigingen en reageren binnen 10 minuten. Succes managers maken de vertaalslag van de meldingen uit het SOC en staan klaar om te assisteren en de klant van adviezen te voorzien bij een dreiging of incident. Elk kwartaal stemt ForeNova speciale sessies in met elke klant om specifieke dreigingen of belangrijke trends door te nemen.

NovaMDR maakt gebruik van het NovaCommand Network Detection & Response security platform en monitort real time (24x7) het netwerk op cyberdreigingen, biedt een 360-gradenbeeld over de IT-infrastructuur en inzicht in alle activiteiten binnen het netwerk. NovaGuard EDR beschermt de endpoints. NovaMDR integreert naadloos met de bestaande IT-beveiligingsinfrastructuur en met 3rd party securityoplossingen zoals firewalls, endpoint protectie-oplossingen, SIEM’s en non-security platforms als VMWare en Macmon.

 

 

Meer over
Lees ook
Op jacht naar de heilige graal: Generative AI versus Applied AI

Op jacht naar de heilige graal: Generative AI versus Applied AI

In deze blog gaan we in op de verschillen tussen generative AI en applied AI. Wat zijn nu eigenlijk de voor-en nadelen van generative AI en wanneer kan je beter kiezen voor applied AI? Het zal je niet verbazen: niet elke omgeving is geschikt voor generative AI.

Orange Cyberdefense waarschuwt voor kritieke kwetsbaarheid in ReCrystallize Server

Orange Cyberdefense waarschuwt voor kritieke kwetsbaarheid in ReCrystallize Server

Orange Cyberdefense heeft kritieke kwetsbaarheden in ReCrystallize Server ontdekt. Deze kwetsbaarheden maken het voor onbevoegden mogelijk om op afstand en zonder authenticatie toegang tot getroffen systemen te krijgen.

Cloudflare en Booz Allen Hamilton leveren Rapid Incident Response voor bedrijven die worden aangevallen

Cloudflare en Booz Allen Hamilton leveren Rapid Incident Response voor bedrijven die worden aangevallen

Cloudflare heeft een samenwerking bekendgemaakt met Booz Allen Hamilton, om bedrijven die worden aangevallen te ondersteunen door snelle Under Attack as a Service (UAaaS) te bieden met 30-dagen Rapid Response DDoS Mitigation