LANCOM voor zesde jaar op rij beste VPN-provider techconsult Professional User Rating 2022

Lancom_Systems_300200

LANCOM Systems, de Duitse netwerk- en security-specialist, heeft in de 2022 "Professional User Rating Security Solutions" zijn toppositie bevestigd. In het onderzoek van analistenbureau techconsult kreeg LANCOM voor de zesde keer op rij de hoogste cijfers toegekend op het gebied van Virtual Private Network (VPN)-oplossingen. Hiermee kwam het bedrijf opnieuw als beste uit de bus in het grootste gebruikersonderzoek op het gebied van IT-beveiliging in Duitsland.

 
Voor de onafhankelijke studie heeft techconsult in oktober 2021 meer dan tweeduizend experts op het gebied van security-oplossingen gevraagd hoe tevreden zij zijn over oplossingen binnen de markt en hun leveranciers. Zowel bij de beoordeling van de oplossing als bij de beoordeling van de leverancier gaven gebruikers LANCOM topscores in alle onderzochte disciplines. Het bedrijf uit Würselen kreeg hoge scores voor de prestaties van zijn VPN-routers, -gateways en -clients, evenals voor het scala aan functies. Gebruikers gaven LANCOM ook de beste score in de categorie "Voordelen van de oplossing" als het gaat om "Vermindering van schade door security-incidenten", "Efficiënter werken door veilige oplossingen" en "Verminderde druk op de IT-afdeling".
 
In de evaluatie van de fabrikant behaalde LANCOM de beste score van alle onderzochte leveranciers in, onder andere, de categorieën "Verkooppartners", "Prijs en aankoopmodellen", en "Service en ondersteuning". Het bedrijf scoort ook het beste op het gebied van klanttevredenheid in de categorieën "Totale productportfolio" en "Fabrikantenloyaliteit". Gebruikers bevelen de VPN-oplossingen van LANCOM zonder aarzeling aan en zouden ze op elk moment weer kopen.
 
LANCOM-oprichter en algemeen directeur Ralf Koenzen is blij met de aanhoudende toppositie: "De tevredenheid van onze gebruikers en klanten is voor ons de hoogste erkenning en de grootste drijfveer voor het hele LANCOM-team. Vandaag de dag is netwerkbeveiliging meer dan ooit bepalend voor het succes van bedrijven. We zijn er trots op dat we met onze VPN-routers, -gateways en -clients 'Made in Germany' kunnen bijdragen aan een veilige, digitaal soevereine netwerkinfrastructuur."
 
Raphael Napieralski, verantwoordelijk analist bij techconsult, voegt hieraan toe: "Het aantal thuiskantoren is in de nasleep van de coronapandemie snel toegenomen. Daarmee is het veilig verbinden van werkstations op afstand met het bedrijfsnetwerk de sleutel tot bedrijfscontinuïteit geworden. Dat LANCOM voor de zesde keer op rij dergelijke topcijfers krijgt van gebruikers, is zonder meer een indrukwekkend resultaat".
 
Een gedetailleerd overzicht van de resultaten van het onderzoek is beschikbaar op de website van LANCOM: https://www.lancom.de/PUR
Meer over
Lees ook
Nieuwe LANCOM Advanced VPN-client voor macOS "Big Sur" en "Monterey"

Nieuwe LANCOM Advanced VPN-client voor macOS "Big Sur" en "Monterey"

LANCOM Systems, de Duitse netwerkleverancier, komt met een update van zijn software-VPN-client voor MacBook Pro, iMac, Mac Pro en andere Apple-producten. Versie 4.6 van de LANCOM Advanced VPN Client voor macOS is nu ook beschikbaar voor de besturingssystemen macOS 11 (Big Sur) en macOS 12 (Monterey) op Apple-producten met een Apple M1-chip of Inte1

Netgear introduceert veilige vpn-toegang voor thuiswerkers en filialen

Netgear introduceert veilige vpn-toegang voor thuiswerkers en filialen

NETGEAR®, marktleider op het gebied van netwerkproducten voor grote en kleine bedrijven, kondigt de beschikbaarheid aan van Insight Business VPN, een add-on service voor de Orbi Pro Series van WiFi 5 (SRK 60) en WiFi 6 (SXK 80) zakelijke router mesh-systemen.

LANCOM Systems zorgt met gratis update voor aanzienlijke prestatieverbeteringen bij Enterprise VPN en SD-WAN

LANCOM Systems zorgt met gratis update voor aanzienlijke prestatieverbeteringen bij Enterprise VPN en SD-WAN

Met de nieuwste firmware-update biedt LANCOM Systems een prestatie-upgrade voor grote SD-WAN's en VPN-netwerken op de locaties. De doorvoersnelheid van de centrale gateway LANCOM ISG-8000 neemt dankzij de update toe tot maximaal 10 Gbps. Tegelijkertijd wordt de tijd om over te schakelen van de ene IPSec VPN-verbinding naar de andere teruggebracht1