NTT Com Security en Fortinet kondigen samenwerking aan rond cloudbeveiliging

IT-beveiliging2_iStock_000023680539Large

De leveranciers van beveiligingsoplossingen NTT Com Security en Fortinet gaan een samenwerking aan voor het leveren van beveiligingsadvies, -expertise en -oplossingen. Als onderdeel van de samenwerking neemt NTT Com Security de beveiligingsoplossingen van Fortinet op in zijn portfolio.

De twee bedrijven werken al langer samen en breiden deze relatie met de nieuwe samenwerking verder uit. Fortinet en NTT Com Security gaan samenwerken bij een aantal technische implementaties en kunnen daardoor ondersteuning, advies en oplossingen bieden op basis van Fortinet oplossingen binnen het WideAngle-portfolio van NTT Com Security. Dit portfolio bestaat uit onder meer oplossingen voor cloudbeveiliging, firewall en risicobeheer voor netwerken, de integratie van SIEM-systemen en SDN (software defined networking) en virtualisatie.

De wereldwijde samenwerking tussen NTT Com Security en Fortinet breidt de bestaande relatie tussen de bedrijven uit doordat het beveiligingsplatform van Fortinet nu deel uitmaakt van de cloudgebaseerde managed security services van NTT Com Security.

Lees ook
Fortinet breidt Universal SASE uit via strategische samenwerking met Digital Realty

Fortinet breidt Universal SASE uit via strategische samenwerking met Digital Realty

Fortinet maakt bekend dat het een strategische samenwerking is aangegaan met Digital Realty. Dit bedrijf is ’s werelds grootste leverancier van cloud- en carrier-neutrale oplossingen voor datacenters, colocatie en interconnects.

Genetec kondigt nieuwe versie van Security Center aan

Genetec kondigt nieuwe versie van Security Center aan

Genetec Inc., technologieleverancier van oplossingen voor unified security, openbare veiligheid, operations en business intelligence, heeft een nieuwe versie aangekondigd van haar unified security platform Security Center.

NetWitness ondersteunt AWS AppFabric om SaaS-applicaties te beveiligen

NetWitness ondersteunt AWS AppFabric om SaaS-applicaties te beveiligen

NetWitness, leverancier van detectie-, onderzoeks- en responstechnologie voor bedreigingen en incidentresponsdiensten, is geïntegreerd met AWS AppFabric. Die nieuwe service van Amazon Web Services (AWS) zorgty er voor dat software as a service (SaaS)-applicaties snel kunnen worden gekoppeld voor een betere productiviteit en beveiliging.