NTT Com Security en Fortinet kondigen samenwerking aan rond cloudbeveiliging

IT-beveiliging2_iStock_000023680539Large

De leveranciers van beveiligingsoplossingen NTT Com Security en Fortinet gaan een samenwerking aan voor het leveren van beveiligingsadvies, -expertise en -oplossingen. Als onderdeel van de samenwerking neemt NTT Com Security de beveiligingsoplossingen van Fortinet op in zijn portfolio.

De twee bedrijven werken al langer samen en breiden deze relatie met de nieuwe samenwerking verder uit. Fortinet en NTT Com Security gaan samenwerken bij een aantal technische implementaties en kunnen daardoor ondersteuning, advies en oplossingen bieden op basis van Fortinet oplossingen binnen het WideAngle-portfolio van NTT Com Security. Dit portfolio bestaat uit onder meer oplossingen voor cloudbeveiliging, firewall en risicobeheer voor netwerken, de integratie van SIEM-systemen en SDN (software defined networking) en virtualisatie.

De wereldwijde samenwerking tussen NTT Com Security en Fortinet breidt de bestaande relatie tussen de bedrijven uit doordat het beveiligingsplatform van Fortinet nu deel uitmaakt van de cloudgebaseerde managed security services van NTT Com Security.

Lees ook
Genetec: bedrijven kiezen versneld voor cloud- en hybride fysieke security oplossingen

Genetec: bedrijven kiezen versneld voor cloud- en hybride fysieke security oplossingen

Genetec Inc., leverancier van oplossingen voor unified security, openbare veiligheid, operations en business intelligence, heeft het ‘2024 State of Physical Security Report’ gepubliceerd. Aan dit onderzoek, dat gaat over de beveiligingsstrategieën die organisaties hanteren, deden wereldwijd meer dan 5.500 specialisten op het gebied van fysieke bev1

Qualys lanceert TruRisk, FixIT en ProtectIT in AWS Marketplace

Qualys lanceert TruRisk, FixIT en ProtectIT in AWS Marketplace

Qualys maakt VMDR TruRisk, FixIT en ProtectIT beschikbaar in AWS Marketplace. Met deze pakketten voor het beheer van kwetsbaarheden, patches en EDR richt Qualys zich op het mkb-segment, aangezien een toenemend aantal cyberaanvallen gericht is tegen kleine bedrijven.

CaptureTech Introduceert Cyber Shield

CaptureTech Introduceert Cyber Shield

CaptureTech, een vooraanstaand IT-bedrijf met een specialisatie in logistiek, security en ICT-diensten, kondigt vandaag de lancering aan van CaptureTech Cyber Shield, een flexibel en uitgebreid pakket van cybersecurity-diensten specifiek ontworpen voor organisaties met logistieke processen.