Nuance en Lexmark vormen strategisch partnerschap

Nuance Communications, Inc. kondigt vandaag een nieuw strategisch partnerschap aan met Lexmark, een toonaangevende internationale aanbieder van beeldverwerkingsoplossingen. Vanaf vandaag biedt Lexmark wereldwijd de document imaging oplossingen van Nuance aan.

nuance lexmark-300x65 Het partnerschap geeft Lexmark de rechten voor verkoop en distributie van Nuance Autostore, Equitrac Office/Express en SafeCom. Nuance verzorgt daarbij de service en support voor gekwalificeerde klanten. Het partnerschap met Nance versterkt Lexmark’s streven om eersteklas zakelijke workflow oplossingen te bieden waarmee bedrijven hun productiviteit kunnen verhogen en documentbeveiliging kunnen verbeteren.

Meer over
Lees ook
Signicat en Appsolutely bieden Salesforce-klanten identityoplossing

Signicat en Appsolutely bieden Salesforce-klanten identityoplossing

Identityexpert Signicat en Salesforce-partner Appsolutely stellen de app ‘Signicat – Identity Solutions’ beschikbaar via de Salesforce AppExchange. Organisaties die gebruikmaken van Salesforce kunnen hiermee klanten of gebruikers laten inloggen met eID’s zoals iDIN, DigiD, eHerkenning en itsme.

iSOC24 versterkt portfolio met SOAR voor security operations van Swimlane

iSOC24 versterkt portfolio met SOAR voor security operations van Swimlane

Swimlane, leverancier van een van de meest geavanceerde security automation platformen, en iSOC24, gespecialiseerd security solutions provider, hebben vandaag een samenwerking aangekondigd om samen security orchestration, automation en response (SOAR) oplossingen aan te bieden in de Benelux.

AXS Guard en ReaQta sluiten strategisch partnerschap

AXS Guard en ReaQta sluiten strategisch partnerschap

All-in-one cyberbeveiligingsplatform AXS Guard en toonaangevende leverancier van endpoint security solution provider ReaQta kondigen met trots een nieuw gezamenlijk partnerschap aan om organisaties in België beter te organisaties in België te beschermen te midden van het huidige complexe bedreigingslandschap.