Thoma Bravo neemt Barracuda Networks over voor $1,6 miljard

Barracuda_Logo_Color_Landscape

Barracuda Networks heeft een overnameovereenkomst gesloten met investeringsmaatschappij Thoma Bravo LLC, in een contantentransactie ter waarde van $1,6 miljard.

Geregistreerde aandeelhouders ontvangen $27,75 in contanten voor ieder aandeel Barracuda; 22,5% meer dan de gemiddelde aandelenprijs van $22,49 (over een periode van tien dagen voorafgaande aan 27 november 2017). Barracuda zal verder opereren als een privéonderneming en blijft zich focussen op e-mailbeveiliging en -beheer, netwerk- en applicatiebeveiliging, en oplossingen voor databescherming, die zowel in de cloud als in hybride omgevingen ingezet worden.

Meer over
Lees ook
Signicat neemt het Spaanse Electronic IDentification over

Signicat neemt het Spaanse Electronic IDentification over

Identityspecialist Signicat kondigt de overname aan van Electronic IDentification (eID), een pionier en wereldwijd marktleider op het gebied van asynchrone video-identificatiediensten. Dit is de tweede grote overname van Signicat dit jaar, na de aankoop van Encap Security in juni.

Sectigo versterkt leiderschapspositie in websitebeveiliging met overname van SiteLock

Sectigo versterkt leiderschapspositie in websitebeveiliging met overname van SiteLock

Sectigo®, wereldwijd leverancier van oplossingen voor geautomatiseerd beheer van digitale certificaten en de beveiliging van websites, maakt bekend dat het SiteLock overneemt. Dit is een toonaangevende aanbieder van oplossingen voor monitoring en beveiliging van websites. De transactie omvat tevens Patchman, een in Nederland gevestigde leverancier1

ITchannelPRO per direct onderdeel van LuteijnMedia

ITchannelPRO per direct onderdeel van LuteijnMedia

ITchannelPRO is met ingang van 25 maart 2021 volledig onderdeel van LuteijnMedia BV na de faillissementen van uitgeverij Districomm BV en Magenta Communicatie. De activiteiten van deze website en de gedrukte uitgaven voor het ICT-kanaal gaan in ongewijzigde vorm verder. Districomm is op 9 maart 2021 failliet verklaard door de rechtbank van Zutphen.