Xolphin introduceert Sectigo Web Security platform in Nederland

sectigo-about

Xolphin, onderdeel van Sectigo, introduceert het nieuwe Sectigo Web Security Platform voor de Nederlandse markt. Met dit platform is er een belangrijk hulpmiddel bijgekomen om grote en kleine bedrijven te beschermen tegen bestaande, nieuwe en opkomende online dreigingen. Sectigo is de eerste certificaatautoriteit (CA) die een volledig geautomatiseerde beveiligingsoplossing biedt voor het versleutelen, scannen, opschonen, monitoren, patchen, back-uppen en herstellen van websites.

 

Zeker twee-derde van de snel opkomende internetmisdaad richt zich op het midden- en kleinbedrijf. Voor criminelen is het MKB een interessante doelgroep omdat er vaak minder aandacht en budget is voor het bestrijden van cybercrime. De noodzaak voor een goede online beveiliging neemt alleen maar toe. Het Sectigo Web Security Platform biedt hierbij uitkomst: het is een compleet en geautomatiseerd security platform dat websites beschermt tegen vrijwel alle online bedreigingen. 

 

Via het platform kunnen klanten het dagelijks scannen op kwetsbaarheden automatiseren, proactieve meldingen ontvangen en de malware die in de code, database of bestanden op de webserver wordt gevonden, direct laten verwijderen. Daarnaast automatiseert het platform de dagelijkse websiteback-ups, zodat klanten hun site met één klik kunnen herstellen wanneer dat nodig is. 

 

"Website-eigenaren en MKB-ondernemers moeten verder kijken dan een SSL-certificaat om zich te beschermen tegen bestaande, nieuwe en opkomende dreigingen. Bij ruim 40% van de cyberaanvallen zijn webapplicaties betrokken. Het Sectigo Web Security Platform is een ideale oplossing voor ondernemers die zich geen zorgen willen maken over de gevaren van online zakendoen. Een zogenaamde set-it-and-forget-it oplossing”, zegt Martijn Katerbarg, Sales Engineer, Xolphin.

 

Het Sectigo Web Security Platform combineert SSL certificaten van Sectigo met acht lagen uitgebreide webbeveiliging, beheerd vanuit één cloudgebaseerd portaal. Sectigo Web is ook zonder SSL certificaat verkrijgbaar, en is uit te breiden naar acht onderdelen: Web Detect, Web Patch, Web Clean, Web Back-up and Restore, Web DNS, Web Accelerate, Web Firewall en Web Comply. Xolphin biedt vanaf begin 2021 het Sectigo Web Security Platform aan haar partners aan ter uitbreiding van hun productaanbod, waarmee het beschikbaar komt voor kleine, middelgrote en grote organisaties. In de loop van 2021 zal de oplossing ook direct via Xolphin beschikbaar komen voor eindgebruikers.  Meer informatie vindt u op onze website, of neem contact met ons op via sales@xolphin.nl of 088-775 775 3.


Lees ook
Google introduceert hogere beloningen voor opsporen kwetsbaarheden in websites

Google introduceert hogere beloningen voor opsporen kwetsbaarheden in websites

Beveiligingsonderzoekers die beveiligingsproblemen ontdekken in websites en apps van Google en hier op verantwoorde wijze melding van maken bij het bedrijf kunnen voortaan rekenen op een hogere beloning. Dit meldt Google in een blogpost. Het bedrijf stelt dat het opsporen van ernstige kwetsbaarheden in zijn websites en apps door de jaren heen moe1

‘Verschillende industriële en commerciële robots bevatten beveiligingsgaten’

‘Verschillende industriële en commerciële robots bevatten beveiligingsgaten’

De robots van Universal Robots en Rethink Robotics bevatten beveiligingsproblemen. Deze zwakke plekken kunnen door aanvallers worden misbruikt om data van bedrijven in handen krijgen. Aanvallers kunnen echter ook robots manipuleren, wat bijvoorbeeld bij collaboratieve risico's flinke risico's kan opleveren voor werknemers in de directe omgeving va1

Een derde van de IT-beslissers heeft te weinig budget beschikbaar voor IT security

Een derde van de IT-beslissers heeft te weinig budget beschikbaar voor IT security

90% van de IT-beslissers ziet IT security als een topprioriteit voor hun bedrijf. Tegelijkertijd is slechts tweederde van mening hier voldoende budget voor beschikbaar te hebben. Dit blijkt uit onderzoek van Bitdefender. Het onderzoek is al in oktober 2016 uitgevoerd. Bitdefender publiceert de resultaten nu in een whitepaper. Bitdefender stelt da1